Witam. Jestem zainteresowany kupnem kompletu boczków do avanta (nie wiem czy jest różnica w boczkach między sedanem a avantem). Chciałbym aby ich stan był w miarę dobry. Interesują mnie boczki takiego typu jak ten na zdjęciu w linku poniżej.
https://ibb.co/7nMBj9K
Komplet boczków audi 80 B4
- dolnoslasky
- Forum Audi 80
-
OnlinePieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- Kontakt:
Re: Komplet boczków audi 80 B4
Ostrzeżenie!
Aby zminimalizować ryzyko, zanim dokonasz transakcji upewnij się, że osoba, która oferuje Ci sprzedaż części, jest tą, za którą się podaje. Pamiętaj! Nigdy nie wpłacaj pieniędzy 'z góry' komuś, kogo nie znasz! Takie transakcje należy finalizować za pośrednictwem portali do tego stworzonych.
Uwaga!
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowości w sprzedaży. Nie jest także stroną w sporach. Wszelkich praw należy dochodzić za pomocą odpowiednich mechanizmów na portalach aukcyjnych.
Ustawianie zapłonu w abk
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.Dziękuję
Srebrna Kula
Ja się nie znam na naprawach, ja tylko kopiuje wiedzę ze starszych postów na forum, więc i Ty szukaj search.php
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.Dziękuję
Srebrna Kula
Ja się nie znam na naprawach, ja tylko kopiuje wiedzę ze starszych postów na forum, więc i Ty szukaj search.php