Krótki opis:
:arrow: rocznik 1994
:arrow: silnik typu ABK
:arrow: ABS
:arrow: elektrycznie regulowane światła
:arrow: centralny zamek + autoalarm na pilota
:arrow: elektryczny szyberdach
:arrow: elektryczne szyby
:arrow: elektryczne lusterka + podgrzewanie
:arrow: 2xairbag
:arrow: szkoda że nie ma klimy(byłby ideał)
kod lakieru LY7T
skrzynia CCF
A oto kilka fotek!
Na razie wymieniłem radio + głośniki w tylnej półce

A także mieszek na skórzany ponieważ stary był już wyeksploatowany
Ringi na zegary
Wlepka na klapę
mały edit kody wyposażenia <ok>
X0A: kraj sprzedaży auta Germany Q1A: standardowe przednie fotele M1A: 4-cylindrowy silnik benzynowy 2.0 L/85 kW DIGIFANT,katalizator 1N1: wspomaganie kierownicy 4UB: airbag 8RD: 2 głośniki (pasywne) 3AF: prawe boczne lusterko: wypukłe, elektrycznie sterowane i podgrzewane 3BE: lewe boczne lusterko: płaskie, elektrycznie sterowane i podgrzewane 5J0: bez tylnego spoilera B0A: grupa części bez country - specjalne wymagania projektowe C4K: odlewane aluminiowe felgi 6 1/2J x 16 offset 42 (1J0 601 025 AQ) 0G1: Dźwignia zmiany biegów 1LB: tarcze hamulcowe z przodu GOC: skrzynia 5-biegowa manualna 1AC: system zapobiegający blokowaniu kół (ABS) T4Y: Komponenty do silnika podstawowego, jednostka 039.a 8AC: radio 'beta' 3FD: elektryczne drzwi przesuwne / pop-up szyberdach H0P: opony 205/60 R 15 V 1G3: dojazdówka z original wyposażenie opony 8E1: Wyciszenie tłumienia wycieraczek wentylatora i przedniej szyby 8GM: alternator 70A 3YB: kieszenie drzwiowe, przód J1E: akumulator 220 A (40 Ah) 2PG: Kierownica wyłożona pianką 3S0: bez relingów dachowych / rack obciążenie dachu 8FA: bez dodatkowej baterii 1BA: standardowe zawieszenie / wstrząs absorpcji
A tu fotki ze zlotów w Zamościu
I takie coś jeszcze mam <ok>
------------------------------------------------------------------
2012-06-29
Nabyłem ostatnio lampę do ustawiania zapłonu bez regulacji kąta co prawda, no ale tania była :mrgree
w sobotę zrobiłem małą naprawę altka
----------------------------------------------------------------
2013-04-22
no i w końcu na tył trafiły nowe tarcze trw + klocki
Jakaś baba mazdą se cofnęła no i zaczepiła hakiem i wyrwała zderzak :evil: :!:
poprawa muzyki

+ łożyska z przodu

----------------------------------------------------------------------------------------
2014-09-21
wymiana przegubu wewnętrznego
mały spot

a tu kolejny
tarcze z przodu
i uszczelka pod chłodniczkę oleju
-----------------------------------------------------------------------------------
2015-01-16
aż tu nagle :evil:
czujnik temp zewnętrznej wpadł
filtr i olej
a ło co się narobiło

o i jakoś poskładane do kupy
--------------------------------------------------------------------------------------------
2016-03-25
wymiana rozrządu
wymiana tulejek + nowe wtryskiwacze lpg