[B4 NG] moja audiczka
[B4 NG] moja audiczka
Witam. Chciał bym przedstawić swoją b4 którą nie dawno kupiłem. Bardzo mi sie ona podoba,tylko mam mały problem ma ona fele 215/45/17+dystanse i chodzi mi o to ze przeszkadza mi tu jedna rzecz taka jak te elementy srebne na tylnych nadkolach, poprzedni własciciel załozył je poniewaz koła wystają ponad nadkola a polcja sie tego czepia teraz nie wiem czy tak jezdzic czy moze odkleic te srebne elementy czy moze sciagnąć dystanse moze coć panowie doradzicie i jak wam sie podoba moja nowa b4..pozdr...
- Brylantoos
- Forum Audi 80
walasnie :!: to jest przyklejone i to jest przedluzenie nadkola tylko mam cykora to odkleic chodzi o ten piekny czerwony lakier :roll:ponczo pisze:Możesz próbować je lekko podważyć i zobaczyć co pod nimi jest. Wygląda to na przedłużenie\poszerzenie nadkola i możliwe że jest to tylko przyklejone :roll:
Musisz sprobować :mrgreen: Nie powinno się nic stać z lakierem. Zależy czym to jest przyklejone :roll: Może podjedz do jakiegoś lakiernika niech to obejrzy :->dkc5 pisze:walasnie :!: to jest przyklejone i to jest przedluzenie nadkola tylko mam cykora to odkleic chodzi o ten piekny czerwony lakier :roll:
-
- Forum Audi 80