[Coupe 8B AAD] ... pierwsza odsłona po zimie ...
[Coupe 8B AAD] ... pierwsza odsłona po zimie ...
Witam,
Chciałem dorzucić swoją Coupe...
pozdrawiam
Edi
Chciałem dorzucić swoją Coupe...
pozdrawiam
Edi
- karolpinkii
- Forum Audi 80
- krzysiek_kw15
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wersja jest chyba Colur Edition. Kupiłem rok temu pod Berlinem z przebiegiem 145000. Silnik jest 2.0 115KM. Jak na razie zrobiłem 30000 km i jest super. Teraz na wiosnę zakładam jeszcze elektryczne okienka. Z tymi progami to widzę że faktycznie coś muszę zrobić.... A może w colour edition były doły zderzaków czarne ? Ktoś wie ? Felgi moim zdaniem lepiej wyglądają w czerni, każdy ma swój gust , a o tym się nie dyskutuje
Dzięki za komentarze.
pozdrawiam Edi
Dzięki za komentarze.
pozdrawiam Edi
Mnie się podoba, szczególnie ten kolor w połączeniu z czarnymi felgami <ok> Te felgi w srebrnym kolorze nie robią takiego wrażenia, czarna są bardziej agresywne :->
Co do progów to mógłbyś je pomalować, bo zderzak z przodu i z tyłu masz cały w kolorze nadwozia. Wizulanie malowanie progów by ją obiniżyło.
Z tego co kojarzę, to zderzaki masz od wersji Camei. Daj fotki wnętrza. Jaką masz tapicerkę ?
Co do progów to mógłbyś je pomalować, bo zderzak z przodu i z tyłu masz cały w kolorze nadwozia. Wizulanie malowanie progów by ją obiniżyło.
Z tego co kojarzę, to zderzaki masz od wersji Camei. Daj fotki wnętrza. Jaką masz tapicerkę ?