>mrzn< Audi 80 1.8S
>mrzn< Audi 80 1.8S
Witam, chciałbym przedstawić moje Audi 80 B3 1.8S. Autko z 91 r., przebieg 330 700 i cały czas rośnie (kupiony w październiku 2007r, zrobiłem nią już 10tys.) jestem drugim właścicielem w polsce. Zero elektryki, niestety brak także wspomagania. Zagazowane. Kupione jako totalna seria.
Zostały:
-pomalowane zderzaki
-odnowione i pomalowane felgi
-wymienione kierunki z przodu
-grill kamei
-końcówka ulter.
-wstawiona strumienica zamiast pustej puszki katalizatora.
Od kupna został wymieniony także rozrząd, klocki hamulcowe, gumy stabilizatora, drążek reakcyjnyx1 oraz zakupione opony Sava Intensa 185/65 r14. Radio Sony CDX- S2050, z tyłu zostały zamontowane głośniki Signat L16 (na dystansach z mdfu), w podszybiu seria. Do zrobienia z tego co widać dwa przednie błotniki (jeden źle dobrana farba, drugi nieoryginalny, do wymiany). Pozdrawiam i mile widziane komentarze:)
Zostały:
-pomalowane zderzaki
-odnowione i pomalowane felgi
-wymienione kierunki z przodu
-grill kamei
-końcówka ulter.
-wstawiona strumienica zamiast pustej puszki katalizatora.
Od kupna został wymieniony także rozrząd, klocki hamulcowe, gumy stabilizatora, drążek reakcyjnyx1 oraz zakupione opony Sava Intensa 185/65 r14. Radio Sony CDX- S2050, z tyłu zostały zamontowane głośniki Signat L16 (na dystansach z mdfu), w podszybiu seria. Do zrobienia z tego co widać dwa przednie błotniki (jeden źle dobrana farba, drugi nieoryginalny, do wymiany). Pozdrawiam i mile widziane komentarze:)
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Z lakierowaniem nie ma problemu bo mam warsztat samochodowy ;] Zderzaki, jeden błotnik (źle dobrana farba) i felgi były malowane u mnie za cenę farby albo i nie;]
Nad czerwonymi kierunkami się zastanawiam, ale tylne kierunki seimy też mi się podobają, są ciemniejsze od helli. Blendy szukałem czarnej ale też trudno znaleźć a te co mi sie trafiały to chcieli za nie dużo za dużo (nawet 100zł). Zastanawiam się nad blendą od 90, ale narazie priorytetem są te błotniki. Fotele również chciałbym zmienić na jakieś inne, np od wersji sport, ale to przyszłość. Pozdrawiam i dzięki za komentarze;]
Nad czerwonymi kierunkami się zastanawiam, ale tylne kierunki seimy też mi się podobają, są ciemniejsze od helli. Blendy szukałem czarnej ale też trudno znaleźć a te co mi sie trafiały to chcieli za nie dużo za dużo (nawet 100zł). Zastanawiam się nad blendą od 90, ale narazie priorytetem są te błotniki. Fotele również chciałbym zmienić na jakieś inne, np od wersji sport, ale to przyszłość. Pozdrawiam i dzięki za komentarze;]
I panowie, po roku bezawaryjnej jazdy, przejechaniu 20tys km sprzedałem audi. Trochę szkoda ale kiedyś trzeba było to zrobić. Troche jeszcze przy niej pogrzebałem, wymieniłem kierunki na czerwone na tył, taszki założyłem itp. Gdyby nie to, że brakło mi mocy i bez wyposażenia to była strzała to bym nie sprzedał. Ale i tak wspomnienia po pierwszym samochodzie bardzo pozytywne, było moim oczkiem w głowie;] Szkoda ale trzeba iść dalej. Planuje zakup BMW 325 tds, mam już nawet upatrzone, lub audi coupe 2.3 20v też jadę jutro oglądać. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieje że ten któremu sprzedałem moje wozidełko będzie dbał o nie. Mimo, że to by 'tylko' rok to masa wspomnień została. Pozdrowienia.