Moja audi SF->3a :P
-
- Forum Audi 80
Moja audi SF->3a :P
Witam postanowiłem się podzielić kilkoma fotkami autko dopiero się rozwija więc wiele należy w nim jeszcze dopracować na początku było to zwykłe b3 z silnikiem 1.8 autko otrzymało nowy silnik 2.0 (3a) skrzynie 5 przelotowy wydech wentylowane tarcze z powodu drobnego zdarzenia zdecydowałem się na założenie wlotu na maskę ponieważ kiedyś jeden miły pan wpadł mi na maskę i troche ją odkształcił w ostatnim czasie założyłem do tyłu dokłatke którą niestety trzeba było przerobić autko ma przyciemnione tylne szyby cb radio tuba wzmacniacz i takie tam do tego pasy shrota dla kierowcy czyli mnie gałkę zmiany biegów i nakładke na reczny oraz sportową kierownice podsufitka obita na niebiesko i wiele innych drobiazgów np. chromowana pokrywa zaworów flamer kit itd.Ps zdjęcia są nieco robocze postaram się w nie długim czasie dodać jakieś leprze
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
No to wszystko jasne dla czego stylizujesz auto na Wieś <lol> <lol> <lol> <lol>ptasior1988 pisze:Po prostu zdjęcia były robione w trakcie wymiany silnika a remontami się nie zajmuje jedynie w własnym zakresie co do wsi to z niej pochodze a tak powaznie to takie mam wyobrażenie własnego auta
Ja pochodze prawie z wsi i jakos tak nie robie no ale cuż twój wóz twoja rzecz , Ciebie bede wytykać palcami i się smiać nie mnie
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
grinch spokojna głowa chłopak sie nauczy jak kazdy na własnych błedach. Samochód na szczescie ma duzo czesci wymiennych wiec jak go zbesztaja napewno wróci do orygianału :mrgreen: a bynajmniej mam taką nadzieje...
Ku podpowiedzi i komentarzy którym ma słuzyc te forum:
-mam nadzieje ze pasek rozrzadu zmieniles, poniewaz sie tego typu elementów nie maluje :!:
-na czubkach świec tez musi prąd miec dobrą przewodność
- dokładke i tak zgubisz
-wywal te siatke czy cus koło przycisków od podgrzewania szyby tylnej itd.
- na dywaniki zaczniesz narzekac zimą
+ fajny dekiel zaworów jestem w trakcie tez polerowania tego elementu...
+ja cie zbeształem teraz ty pewnie wejdziesz na moj profil i mnie zbesztasz
Ku podpowiedzi i komentarzy którym ma słuzyc te forum:
-mam nadzieje ze pasek rozrzadu zmieniles, poniewaz sie tego typu elementów nie maluje :!:
-na czubkach świec tez musi prąd miec dobrą przewodność
- dokładke i tak zgubisz
-wywal te siatke czy cus koło przycisków od podgrzewania szyby tylnej itd.
- na dywaniki zaczniesz narzekac zimą
+ fajny dekiel zaworów jestem w trakcie tez polerowania tego elementu...
+ja cie zbeształem teraz ty pewnie wejdziesz na moj profil i mnie zbesztasz
to co ozbaczylem to mi starczy az sie boje ogladac nastepne fotki a czytalem z przerazeniem ... pasy tylko dla kierowcy, podsufitka niebieska w czerwonym aucie, chromowane dywany, a szczescia dopelnil flamer kit .. uau dawno czegos takiego nie bylo cos jeszcze wiecej mozna napsuc?jak ktos ma ew pomysly zapraszam do mnie na pw .. posmiejemy sie razem .. grinch, ale jazda!
ps. przepraszam Cie chlopaku serdecznie ale Twoj pomysl na auto rani moje uczucia do audi. pozdrawiam Cie.
ps. przepraszam Cie chlopaku serdecznie ale Twoj pomysl na auto rani moje uczucia do audi. pozdrawiam Cie.
- Daniello85
- Audi 80 Klub