To może i ja pokażę swojego dziadka :)
To może i ja pokażę swojego dziadka :)
W tym roku miała zostać sprzedana ,ja i żona chcieliśmy spełnić swoje marzenie-Audi A4.
No ale niestety nie udało się i postanowiliśmy że B3 zostaje ,a realizacje marzeń odkładamy na przyszły rok.Jak to powiedziała żona zostawimy ją już do zajeżdżenia ,ja natomiast mam zupełnie inne plany-doprowdzić B3 do tak zwanego stanu zicher z założeniem "pełen oryginal"
Jak myślicie jest sens ?
FOTKI :
No ale niestety nie udało się i postanowiliśmy że B3 zostaje ,a realizacje marzeń odkładamy na przyszły rok.Jak to powiedziała żona zostawimy ją już do zajeżdżenia ,ja natomiast mam zupełnie inne plany-doprowdzić B3 do tak zwanego stanu zicher z założeniem "pełen oryginal"
Jak myślicie jest sens ?
FOTKI :
Ostatnio zmieniony 19 lis 2008, 10:29 przez Wojtek *, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: To morze i ja pokażę swojego dziadka :)
Sledząc to forum moge sie domysleć tylko ze te załozenia skonczą sie na glebie -60 albo na jakims swapie na 230 ps aan xD tak to juz jest xD Tak wogule bardzo mi sie podoba ta b3, ladniejsza od nie jednej b4Wojtek * pisze: z założeniem "pełen oryginal"
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Szkoda siana na tak nie rozwojowy silnik... btw jak włożysz do jakiegokolwiek audi v16 to będziesz mistrzem <ok>Wojtek * pisze:Przynajmniej jak na razie nie myślę o glebie , fakt faktem posiadam niekompletny silnik 2.0 v16 140 KM chodził mi po głowie jakiś czas temu swap ,ale odstąpiłem od tego pomysłu(przynajmniej na razie :mrgreen:
- przemko1982
- Audi 80 Klub