o to fotki audi osobiscie sprowadzone przez zemnie w czerwcu 2008 rocznik 88 z wyposazenia ma centralny zamek wspomaganie kierownice i szyberdach 310tys przebieg stan blachy bdb az szok na ten rocznik
Ostatnio zmieniony 06 mar 2010, 06:11 przez JARASACKI, łącznie zmieniany 3 razy.
Całkiem przyjemne Audi. Tak jak kolega Marcin_89 zderzaczki czernidłem a te fele co chcesz kupic to dobry pomysł. Bardzo mi się podobają w 80. A to że mówisz że stan blachy to szok a rocznik 88 to żadna nowosc, ponieważ w Audi jest blacha ocynkowana i tak szybko rdzy nie złapie no chyba że była gdzieś bita i robil ją ktoś w warsztacie nieprofesjonalnym to wiadomo że rdza będzie
Moje zdanie autko ogólnie ładne <ok> felgi które ci się podobają jak dla mnie takie sobie na pewno białe kierunki na przód a ciemne szyby to kwestia gustu powodzenia w planach
Nie ma co sie dziwowac ze stan taki jest nie inny Wkoncu AUDI :mrgreen: Z tylu na klape przyklej znaczek AUDI no i moze pomaluj zderzaki w kolorze nadwozia wtedy wygladalaby jeszcze piekniej <ok>
POZDRAWIAM
Autko fajne, pomalowalbym zderzaki w kolor, kierunki tyl od avanta. Osobiście nie podobaja mi się przyciemniane szyby w sedanie ale u ciebie calkiem spoko to wyglada <ok>