To jest moja niuńka Silniczek AAH, zawieszenie niskie (bardzo niskie i sztywne- plomby wypadają), koła na lato alu 17'' a na zimę alu 16'', wnętrze... hmmm troche niemiec zaniedbał ale na wiosnę obszywam w eco skórę, nagłośnienie- stary kaseciak soniacza ze zmieniarką i wzmacniacz pyle 600 wat (gra wszystko pięknie) no i niestety wieśniacko umieszczone wielkie głośniki w tylniej półce (na wiosnę znikną z półki do bagażnika ).
Jechałem nim według licznika 250 km/h (musiałem zwolnić bo jednak polskie autostrady nie sa takie idealnie równe i samochodzik wpadł w rezonansik mały- było jeszcze pod pedałem do wciśnięcia. Spalanie to około 10 l na setkę.
obie niunie:
Ostatnio zmieniony 25 sty 2009, 23:40 przez tomi022, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękny sprzęt :mrgreen: ładne kółka, wogóle ładnie wygląda na tym zawieszeniu, tylko że nietety jakie drogi mamy każdy wie dlatego dłużej na takim zawieszeniu się nie pojeździ
nie.... dziadek sprzedawał bo mu syn wyjechał... 3 lata temu dałem za nią 4500 to były grosze wtedy jak za auto... :mrgreen: ale jaki ci...wóz z niego był :lol: no i te drewienka w środku... i co najpiękniejsze... oryginalne fotele mtm <ok>
Wstawiaj fotki wnetrza bo narazie AUDI zapowiada sie super i trzeba ja obejrzec cala <ok> Eco skóra nawet dobry pomysl ile cie wyniesie :?: Nie zastanawiales sie nad naturalna :?: 250 km/h to jest cos
POZDRAWIAM