AuDi b4 Kombi 1.6 1995r Nowe fotki!
AuDi b4 Kombi 1.6 1995r Nowe fotki!
Witam wszystkich
Dziś chciałbym przedstawić moje autko Jak już wiemy to AUDI <ok>
Silniczek i inne....:
Silnik: 1600 ben/gaz
Km: 100
Max km: 178 :cry:
Przyspieszenie: 10,7 ( przy dobrych wiatrach :lol: )
Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Szary
Wyposaażonko
Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, , Poduszka powietrzna, Wspomaganie kierownicy
W planach:
nowa guma z felgą
magnetyzer
chip
podlokietnik przód <urodziny>
przyciemnianie szybki )
A oto moja furusia ;D ( zdjęcia robione telefonem nokia e51 więc nie są doskonałej jakości <osohozi> )
A i teraz chciałbym się zapytać :-o
Mam takie lampki przy przy wieszakach i dziś urwał się jeden z przesuwaków ( włą/wył lampke) i nie wiem czy sie da to naprawić czy pozostaje nowe kupić, ale to nie wszystko Autko kupiłem nie dawno I ostatni właściciel mówił, że widział jak świecą się przednie halogeny... ale ich nie używał, ja jeśli już takie mam to mógłbym używać no tak tylko, że ja nie wiem jak włączyć te halogeny pomożcie, halogeny są firmy HELLI fotka : z góry dziękuje A jeśli już nie wiecie...to może wiecie gdzie sie włącza nor. halogeny
Dziś mała sesja
tył, sory za drzwi
tutaj zagosci podlokietnik ;D
moje audio ;D
i tutaj mam pytanie! czy tą lampke trzeba wymieniąc (urwal sie taki suwak ktory wl/wyl) czy mozna naprawic?
KOMENTUJCIE
Dziś chciałbym przedstawić moje autko Jak już wiemy to AUDI <ok>
Silniczek i inne....:
Silnik: 1600 ben/gaz
Km: 100
Max km: 178 :cry:
Przyspieszenie: 10,7 ( przy dobrych wiatrach :lol: )
Typ: Kombi
Liczba drzwi: 4/5
Kolor: Szary
Wyposaażonko
Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Lakier metallic, , Poduszka powietrzna, Wspomaganie kierownicy
W planach:
nowa guma z felgą
magnetyzer
chip
podlokietnik przód <urodziny>
przyciemnianie szybki )
A oto moja furusia ;D ( zdjęcia robione telefonem nokia e51 więc nie są doskonałej jakości <osohozi> )
A i teraz chciałbym się zapytać :-o
Mam takie lampki przy przy wieszakach i dziś urwał się jeden z przesuwaków ( włą/wył lampke) i nie wiem czy sie da to naprawić czy pozostaje nowe kupić, ale to nie wszystko Autko kupiłem nie dawno I ostatni właściciel mówił, że widział jak świecą się przednie halogeny... ale ich nie używał, ja jeśli już takie mam to mógłbym używać no tak tylko, że ja nie wiem jak włączyć te halogeny pomożcie, halogeny są firmy HELLI fotka : z góry dziękuje A jeśli już nie wiecie...to może wiecie gdzie sie włącza nor. halogeny
Dziś mała sesja
tył, sory za drzwi
tutaj zagosci podlokietnik ;D
moje audio ;D
i tutaj mam pytanie! czy tą lampke trzeba wymieniąc (urwal sie taki suwak ktory wl/wyl) czy mozna naprawic?
KOMENTUJCIE
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, 18:02 przez jmuhha, łącznie zmieniany 10 razy.
Sprawdzałem... hmm myśle, że trzeba będzie zrobić coś innego ;)podłączyć do tylnich przeciw mgielnych...no tak ale jak ? xD...a mam jeszce pytanko: jak podswietlic zegarek ? ;D :lol:
Ostatnio zmieniony 09 maja 2009, 23:17 przez jmuhha, łącznie zmieniany 1 raz.