Audi ABT, SPRZEDANE !
Audi ABT, SPRZEDANE !
Witam wszystkich posiadaczy audi:)
od jakiegoś czasu siedzę na forum, ale nie miałem czasu wrzucić zdjęć i opisu mojego Audi.
więc tak, jestem posiadaczem Audi od prawie dwóch miesięcy, autko jest w 100% bezwypadkowe, wyposażenie może nie jest jakieś dobre, ale jest.
Troche opisu:
Audi 80 B4 ABT
rocznik 92`
*wspomaganie
*el. regulacja świateł
*szyberdach
*centralny zamek z pilotem
*LPG od roku
*bezwypadkowy
Środek:
*całe oświetlenie w środku(rączki podsufitki)
*ciemny welur
*dzielona tylna kanapa
*oryginalne dywaniki
Audio:
*radio Sony CDX
*głośniki w półce Hertz`y 165mm
*podszybie Pioneer`y TS-G1049
Zmiany:
*kierownica od cabrio
*felgi 16" (lato)
*sprężyny -35 H&R (lato)
*żarówki philips blue vision
*dodatkowe światła pozycyjne
Przyszła wiosna i razem z nią zawitały felgi po polerce rantu oraz sprężyny H&R -35.
małe foto seszyn.
od jakiegoś czasu siedzę na forum, ale nie miałem czasu wrzucić zdjęć i opisu mojego Audi.
więc tak, jestem posiadaczem Audi od prawie dwóch miesięcy, autko jest w 100% bezwypadkowe, wyposażenie może nie jest jakieś dobre, ale jest.
Troche opisu:
Audi 80 B4 ABT
rocznik 92`
*wspomaganie
*el. regulacja świateł
*szyberdach
*centralny zamek z pilotem
*LPG od roku
*bezwypadkowy
Środek:
*całe oświetlenie w środku(rączki podsufitki)
*ciemny welur
*dzielona tylna kanapa
*oryginalne dywaniki
Audio:
*radio Sony CDX
*głośniki w półce Hertz`y 165mm
*podszybie Pioneer`y TS-G1049
Zmiany:
*kierownica od cabrio
*felgi 16" (lato)
*sprężyny -35 H&R (lato)
*żarówki philips blue vision
*dodatkowe światła pozycyjne
Przyszła wiosna i razem z nią zawitały felgi po polerce rantu oraz sprężyny H&R -35.
małe foto seszyn.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2010, 00:39 przez majler, łącznie zmieniany 37 razy.
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
po miesiacu szukania znalazlem felgi, w planach byly 17" ale wyszlo ze będa 16". wcześniejszy setup felg i opon 195/65/15 teraz 205/55/16, felgi zadbane. ładne oponki spokojnie ten sezon przejezdza:)
zdjęcie podglądowe:
teraz w planach mam pomalowanie światła wstecznego na czerwono(do połowy:P).. i dardzo mnie kusi by zrobic przednie swiatla czarne + migacze:)
a tak w ogole to mam do sprzedania blende czerwona do b4 i b3 tez jest napisane ale nei wiem czy bedzie idealnie pasowało...
ma tasme do przyklejenia..
zdjęcie podglądowe:
teraz w planach mam pomalowanie światła wstecznego na czerwono(do połowy:P).. i dardzo mnie kusi by zrobic przednie swiatla czarne + migacze:)
a tak w ogole to mam do sprzedania blende czerwona do b4 i b3 tez jest napisane ale nei wiem czy bedzie idealnie pasowało...
ma tasme do przyklejenia..
- Zlosliwy_Dzin
- Forum Audi 80
nowe fotki 80`tki, z racji tego ze pogoda jest jaka jest auto nie bylo myte przed zdjeciami(po godzinie byla burza:/).
takie sobie na tapetke ustwialem:) nie bawie sie żadnych programach wiec nie ma obróbki:P
felgi z lepszego kąta niz wczesnijsze zdjecia:P
i światełka, ładnie równo świecą:D światło wsteczne też pryśniete po kolor reszty światel:)
w tym tygodniu mam plan na zrobienie przednich światel na czarno, gril oryginalny bez chromów i kierunki dymione:) wszystko przede mną:)
[ Dodano: 2009-06-17, 01:39 ]
grill tak jak mial byc i jest czorny:D
moze jutro wrzuce foto moich kolejnych modow nad przodem auta:D
takie sobie na tapetke ustwialem:) nie bawie sie żadnych programach wiec nie ma obróbki:P
felgi z lepszego kąta niz wczesnijsze zdjecia:P
i światełka, ładnie równo świecą:D światło wsteczne też pryśniete po kolor reszty światel:)
w tym tygodniu mam plan na zrobienie przednich światel na czarno, gril oryginalny bez chromów i kierunki dymione:) wszystko przede mną:)
[ Dodano: 2009-06-17, 01:39 ]
grill tak jak mial byc i jest czorny:D
moze jutro wrzuce foto moich kolejnych modow nad przodem auta:D