Piszcie swoje opinie.
==========================
Więcej zdjęc..... http://www.gregor667.fotosik.pl/
K2 pisze:Stan wizualny całkiem niezły....Ale... ten grill to niewygląda za dobrze... :roll: zdecydowanie lepiej by wygladało bez takich patentów. Kolejna rzecz to troche zbyt duży natłok, naklejek i emblematów wszelkiej maści na tylnej klapie... No i pokrowce i okleiny na konsoli nie w moim guście...
Ale to wszystko to w zasadzie takie pierdółki do których mozna by sie doczepić (oprócz grilla). Ogólnie wygląda na zadbany egzemplarz..
Te drewniane wstawki były już zamontowane gdy ja otrzymałem, spodobało mi się to i stwierdziłem że nie będe tego zmieniał. Planuje jeszcze zmienić pokrowce bo te mi tu nie pasują, ale narazie trzeba zgromadzić finanse i troche wolnego czasu oraz odnowic tylny spojler na klapie.PABLO pisze:Jak na 21 letnie autko to jest naprawde nieźle. Ale nie ma się co dziwić, przecież to Audi. Troche nie bardzo pasuje radio do tego wnętrza, tzn chodzi mi o ala-drewniane wstawki przy re3gulacji nawiewu. Jakoś według mnie nie bardzo to wygląda, ale to jest tylko moja opinia. Ogólnie autko zadbane