Oto parę fotek mojej wysłużonej Audiczki :
Moje B3 1.8 RU
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Z klapą ... Mój tatuś kochany kiedyś cofając nie zauważył słupka i w niego uderzył za wszelką cenę chciał założyć nową klapę bagażnika więc pojechał na szrot i kupił ...
Ale po założeniu okazało się że Audi z której wzięta była klapa zostało uderzone w bok i przy okazji klapa bagażnika się troszkę przestawiła w górę ;( ...
Nic na to nie poradzę ;P a po za tym woda i tak nie cieknie ...
A nie opisywałem autka ponieważ to seria nic ciekawego nie ma ;P .
Posiada CB radio , radio ALPINE CDE-111 ;P , głośniki JBL infiniti , seryjne halogeny w zderzaku i szyberdach .
Dziś jadę zakładać końcówkę na tłumik
Jak wszystko pójdzie dobrze i uzyskam jakiś miły dźwięk to zrobię zdjęcia i wrzucę ...
Pozdrawiam Orzech
Ale po założeniu okazało się że Audi z której wzięta była klapa zostało uderzone w bok i przy okazji klapa bagażnika się troszkę przestawiła w górę ;( ...
Nic na to nie poradzę ;P a po za tym woda i tak nie cieknie ...
A nie opisywałem autka ponieważ to seria nic ciekawego nie ma ;P .
Posiada CB radio , radio ALPINE CDE-111 ;P , głośniki JBL infiniti , seryjne halogeny w zderzaku i szyberdach .
Dziś jadę zakładać końcówkę na tłumik
Jak wszystko pójdzie dobrze i uzyskam jakiś miły dźwięk to zrobię zdjęcia i wrzucę ...
Pozdrawiam Orzech
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 17:14 przez Orzech, łącznie zmieniany 1 raz.
No pewnie ... Tak w ogóle to chcę przyciemnić szybki , założyć jakieś sensowne aluski , z czasem zmienić wydech , troszkę ją zglebować i na pewno założyć ksenon a no i skrzynia basowa oczywiście bo póki co to mam skrzynię tylko od LPG
Najlepiej jak by się udał GERMAN :d . Bym był wtedy zadowolony .
Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-07-26, 00:08 ]
Komentujcie i opisujcie jak się podoba
Pozdrawiam ;P
Najlepiej jak by się udał GERMAN :d . Bym był wtedy zadowolony .
Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-07-26, 00:08 ]
Komentujcie i opisujcie jak się podoba
Pozdrawiam ;P