Audi B3 1.8S
Audi B3 1.8S
Witam jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B3 jest to mój pierwszy własny samochód i uważam ze dla chłopaka w moim wieku nic lepszego i droższego nie potrzeba
Samochód kupiłem pod Warszawą pod koniec wakacji
Od małego byłem zakochany w Audi i swoją przygodę zaczynam z B3 chodź to nie pierwsza Kulka na moim podwórku Mój ojciec miał kiedyś B3 1.8 S ale zamienił ja na B4 2.0 w automacie
Audi B3 1.8 S czysta benzyna
rok produkcji:1991
Audi ma wspomaganie, centralny, wszystkie szyby i lusterka łącznie z szybrem w elektryce
(co ciekawe wszystkie sprawne)
Zdjęcia są trochę nie wyraźne ale z czasem wrzucę lepsze
I mam do was prośbę klubowicze chce aby moje audi wyglądało wyjątkowo i chce sie poradzić bardziej doświadczonych
Wiem ze podstawa to ładne Alusy Ale to po zimie dopiero
Nie interesują mnie żadne swiecidełka i inne bajery tego typu.
Co byście zaproponowali ?
A o to ona
[/code]
Samochód kupiłem pod Warszawą pod koniec wakacji
Od małego byłem zakochany w Audi i swoją przygodę zaczynam z B3 chodź to nie pierwsza Kulka na moim podwórku Mój ojciec miał kiedyś B3 1.8 S ale zamienił ja na B4 2.0 w automacie
Audi B3 1.8 S czysta benzyna
rok produkcji:1991
Audi ma wspomaganie, centralny, wszystkie szyby i lusterka łącznie z szybrem w elektryce
(co ciekawe wszystkie sprawne)
Zdjęcia są trochę nie wyraźne ale z czasem wrzucę lepsze
I mam do was prośbę klubowicze chce aby moje audi wyglądało wyjątkowo i chce sie poradzić bardziej doświadczonych
Wiem ze podstawa to ładne Alusy Ale to po zimie dopiero
Nie interesują mnie żadne swiecidełka i inne bajery tego typu.
Co byście zaproponowali ?
A o to ona
[/code]
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja mam 205/50r16 -40mm, na ori odbojach w piątkę mi tarło, ale jak zmieniłem odboje z tyłu to nic mi nie trzekolczu pisze:bardzo ladne autko Sie dziwie tym co obnizaja auto -40 i jescze 17 :shock: jak to ma nie trzec niech ktos mi wytlumaczy??? U siebie mialem (bez obnizania) 205/55/R16 i auto z sedana zrobilo sie coupe... Tylko dwie osoby mogly nim jechac bo przy trzech juz tarlo... Dopiero profil 45 pomogl.
kolego jesli miales zwykle zawieszenie i 16'' fele to nie dziwie sie ze Ci tarlo bo oryginalne zawieszenie jest bardzo miękkie, Sportowe zawieszenie jest twarde i sprezyna nie ugina sie tyle co zwykla.kolczu pisze:bardzo ladne autko Sie dziwie tym co obnizaja auto -40 i jescze 17 :shock: jak to ma nie trzec niech ktos mi wytlumaczy??? U siebie mialem (bez obnizania) 205/55/R16 i auto z sedana zrobilo sie coupe... Tylko dwie osoby mogly nim jechac bo przy trzech juz tarlo... Dopiero profil 45 pomogl.
PotwierdzamKLAKSON pisze:1. Blenda z A90
2. Czerwone kierunki z Avanta
Felunek to 16-tki i ogumienie 205/50 i gelby nie musisz robić, i problem z wjechaniem na jakąs polankę masz z głowy <ok>
Zderzak z Qpety i przednie oczy a na zegary ringi <ok>
Niezapomnij o jakiejś końcówce na wydech, dwurura fi 80 nie wiecej. To tyle <ok>