Chciałbym zaprezentować wam moje
AUDI 80 B3 1.8S
rok prod. 1989
silnik: PM
66,00 kW
1760,00 cm3
90 KM
kolor: złoty metalik
[center]______________________________________________________________________[/center]
Autko zostało sprowadzone z Niemiec, w styczniu 2006 roku.
Jestem jego 3 właścicielem, poprzedni właściciel który nabył autko z Niemiec, nie miał pojęcia o eksploatacji auta. Auto było zaniedbane (jeździł nawet bez oleju

Trochę czasu zajęło czyszczenie auta. Jeszcze jest kilka części do wymiany typu: grill, mocowania przedniej lampy, schowek, podsufitka, zamek przednich drzwi (jest jeszcze tego trochę). Mam nadzieję, że szybko się z tym uporam.
Autko nabyłem w grudniu 2009 roku, do tego czasu zrobiłem nie wiele, ze względu na pogodę i brak czasu, no i oczywiści funduszy

[center]______________________________________________________________________[/center]
Wyposażenie:
*Centralny zamek
*Szyberdach
*Wspomaganie
*2 x podłokietnik
Tutaj kilka fotek: <lol>
<aparat>
[center]|||||||||||||||||||||||||SILNIK|||||||||||||||||||||||||[/center]
[center]||||||||||||||||||||||||| WNĘTRZE|||||||||||||||||||||||||[/center]
Bez tego ani rusz: Blaupunkt (moje serce pełne muzyki) :mrgreen::
Co ja bym bez tego zrobił

Na wakacjach będzie co robić misja szyberdach:
[center]|||||||||||||||||||||||||OD ZEWNĄTRZ|||||||||||||||||||||||||[/center]
Marzec 2010
[center]Do tej pory zostało zrobione:[/center]

PO MODYFIKACJI (fotki) <aparat>
ZEGARY:
PODŁOKIETNIK:
AUDI 80/90 SAM NAPRAWIAM E-BOK PDF DOWNLOAD:
AUDI 80 SAM NAPRAWIAM Dieter Korp
AUDI 80 SAM NAPRAWIAM H.R.ETZOLD
No i to by było jak na razie tyle