Czas i na mnie by zaprezentować "obecne" Audi.
Kupilem ową b4 3 lata temu , jako czystą serie i poddaną była modom.
Kupilem ją w 2008 roku , w nieskazitelnej czystej seri.
Na pocztęk przyszeł ori grill Kameii (nie jakies plastikowa imitacja FK )
Zmiana kierownicy z ori na mniejszą Victor z nabą.
Gałka biegów z passata b5 z nowym meszkiem.
Oczywiscie ringi tez musialy zagościc.
ze wzgledu ze pod maską malo sie błyszczało postanowiłem poniklowac pare zeczy..
na pierwszy strzał poszła pokrywa zaworów , następnie łapy , śróbki pare kóleczek z rozrządu.
Ze względu na mała moc postanowilem wlożyc sportowy wałek do do mego ABT.
Przyszła wiosna sprzedalem ori 15 , zakupilem 17/45/225 na delikatnie akcentowanym rancie.
. Nastepnie przyszedl zawias 60/40 , aby "dziura nadkolowa" była na II palce.
Podczas wakacji urodzin przyszed; prezent zderzak Competition z oświetleniem. Pozniej doszedl peły wydech i zalozona byla strumiennica.
kazdy co widzial to auto wie ze bylo warte grzechu i "dziewictwa".
[center]
[/center]
24.IV.10. To co było juz nie wróci...
[center][/center]
Tocze Fele "by" Ftyczek .. wspomnień czar.. b4 [AB
Jak juz wstawiłeś temat to się wypowiem choć nie lubie brać udziały w bezsensownej decyzji co do auta to grill bleee ale jak kto woli ja tam wole wsiurski plastikowy FK niż jakiegoś druciaka z kamei reszta w miare co do gleby to jakaś kosmiczna nie jest 60/40 wg mnie to tylko skromna kosmetyka wypełniłeś to 17" spoko jak wolisz ja wolał bym 16" ale auto powinno leżeć na ziemi a nie pochylać się do niej. Fota silnika nie chce się otworzyć w dużym rozmiarze szkoda bo lubi jak pod maską się świeci. no i chyba na tyle co do reszty to szału nie ma ale fajnie ze jest coś innaczej w aucie niz lipna seria.
(...) Pozdro
Ten dział nie jest do rozstrzygania jakiś osobistych niedomówień. Oszczędziłem innym zbędnych komentarzy
(...) Pozdro
Ten dział nie jest do rozstrzygania jakiś osobistych niedomówień. Oszczędziłem innym zbędnych komentarzy
Ostatnio zmieniony 14 sty 2011, 07:40 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.