audi 80 avant b4 1994r. 2,6 + LPG
audi 80 avant b4 1994r. 2,6 + LPG
Witam chciałbym wam pokazać moje autko. Na razie takie wstępne zdjęcia jakie zrobiłem zaraz po kupnie
Audi 80 avant b4 1994r. 2,6 + LPG (gaz od 2 lat ) 232tys. km, 150KM na soczewce , felgi 17" MAM6, klimatronik, elektryczne szyby, imo, radio cd/mp3 sony , siedzenia kubełkowe z audi 100 . Przód obniżony o 7cm tył o 4 ( obecnie z przodu i z tyłu jest o 4 bo było ciężko po polskich drogach jeździć a także nie ma tych naklejek na tylnej szybie ) .
Zdjęcia ze środka dodam wkrótce .
Audi 80 avant b4 1994r. 2,6 + LPG (gaz od 2 lat ) 232tys. km, 150KM na soczewce , felgi 17" MAM6, klimatronik, elektryczne szyby, imo, radio cd/mp3 sony , siedzenia kubełkowe z audi 100 . Przód obniżony o 7cm tył o 4 ( obecnie z przodu i z tyłu jest o 4 bo było ciężko po polskich drogach jeździć a także nie ma tych naklejek na tylnej szybie ) .
Zdjęcia ze środka dodam wkrótce .
tomekk666, no wydech bedzie oryginalny 2 rurka tylko czekam az mi dowiezie z niemiec . tak mam te sprężyny (sam przód) jak by ktoś chciał to mozna sie dogadac a z tego co mi wiadomo to sa -70 ale nie bede sie kłócił bo sie na tym za bardzo nie znam dopiero po mału sie w to wdrażam gosciu miał mi dowieźc sprezyny (co już zrobił i wstawiłem je przód jest równy z tyłem ) i ten wydech ale wydechu mi ostatnim razem nie przywiózł bo coś tam . jak przywiezie to od razu wkładam bo ten nie pasi .
mysle jedynie na razie podłokietnik na nowo przykryc nie wiem moze cos ala skórą bo sie wyciera i mam problem z wtryskami chyba;/ ( https://audi80.pl/problem-z-wtryskam ... htm#491971 ) tak to pali mi srednio miedzy 12-14l gazu wiadomo zalezy jak sie jezdzi
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A