[80 B4 2.8 AAH Quattro] Ocencie moje autko z gory dzieki :D
[80 B4 2.8 AAH Quattro] Ocencie moje autko z gory dzieki :D
Witam koledzy na zdjechach przectawiam moje Audi 80 B4 2.8 quattro '92 Auto mam od niedawna jest to moje 5 auto wczesniej mialem mazde,passata,astre.bmw e36 ale jak narazie audi pod wzgledem prowadzenie,wykonania,comfortu i wogole jest najlepsze .wczesniej nalezalem do 2 klubow teraz do waszego,naszego i barszo sie ciesze.prosil bym o wasza ocene mojej 80 .
A teraz o Audi:
Autko jest bardzo ciemno zielone,jezdzi na 16 calowych felgach audi opony 205/55R16 myslalem o ladnych 17 ale narazie zostaje prz tych,jest zaloznony grill KAMEI wiem ze zdania sa podzielone ta temat tego grila ale mi sie podoba:D z tylu sa zalozone ciemne lampy hella,srodek to trojramienna skorzana kierownica i jasna welurowa tapicerka, autko po za grilem i lampami utrzymane w orginale nawet dywaniki mam audi
Silnik:
2.8 v6 12v z tego co slyszalem jednostka bardzo zywotna i bezawaryjna.Mam zalozona instalacje Gazowa 1 generacji wiec niestety w aucie nieodczuwam juz tych 174 konikow ale zastanawiam sie nad zalozeniem sekwencji
Naped:
quattro 4x4 z blokada tylnego mostu. Naped jak narazie moglem wyprobowac na piaszczystej plazy i na mokrej nawierzchni wtedy auto nie do pobicia Z utesknieniem czekam na zime
kometujecie moje audi nawet ja sie wam niebedzie podobac Ciekaw jestem waszych opini z gory dzieki pozdrawiam wlascicieli piekniej marki
A teraz o Audi:
Autko jest bardzo ciemno zielone,jezdzi na 16 calowych felgach audi opony 205/55R16 myslalem o ladnych 17 ale narazie zostaje prz tych,jest zaloznony grill KAMEI wiem ze zdania sa podzielone ta temat tego grila ale mi sie podoba:D z tylu sa zalozone ciemne lampy hella,srodek to trojramienna skorzana kierownica i jasna welurowa tapicerka, autko po za grilem i lampami utrzymane w orginale nawet dywaniki mam audi
Silnik:
2.8 v6 12v z tego co slyszalem jednostka bardzo zywotna i bezawaryjna.Mam zalozona instalacje Gazowa 1 generacji wiec niestety w aucie nieodczuwam juz tych 174 konikow ale zastanawiam sie nad zalozeniem sekwencji
Naped:
quattro 4x4 z blokada tylnego mostu. Naped jak narazie moglem wyprobowac na piaszczystej plazy i na mokrej nawierzchni wtedy auto nie do pobicia Z utesknieniem czekam na zime
kometujecie moje audi nawet ja sie wam niebedzie podobac Ciekaw jestem waszych opini z gory dzieki pozdrawiam wlascicieli piekniej marki
Najchetniej jezdzil bym bez Gazu ale jestem tylko biednym studentem Z tego co wiem w tych silnikach lepiej sie sprawuja instalacje bez elektroniki poniewaz tu sa 2 sondy itd wiec niebede zakladal blektroniki tylko przy wieszkszej dakce kasy zakladam sekwencje a apropo znaczka moze to nieglupi pomysl wielkie dzieki pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- krzysiek11
- Forum Audi 80
jezeli o granie chodzi to ladnie, maja troszke mocy wiec nieprzeszkadza ze sa bezposrednio przy kanapie.Niewidac teg na dzjeciu ale sa podciete tak aby wchodzily w wglebienie w drzwiach,a gdy drzwi sa zamkniete pozostaje jeszcze ok 3mm luzu od kanapyAUDI_A6 pisze:Auto ładne nie powiem
Ale ja mam inne pytanie jak grają ci te elipsy z tyłu widzę że masz przykręcone prosto do boczka nie charczą ci drzwi??
- Brylantoos
- Forum Audi 80