[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
Poniżej opis mojego limo 8C z silnikiem 2.3 NG sprowadzonego przeze mnie z Niemiec w 2012 roku z przebiegiem niecałych 82 tyś. kilometrów. Miłej lektury
wersja Audi 80 B4
nadwozie sedan
silnik 2.3 NG 5-cylinder
skrzynia automat CEB 4-biegowy
wersja Audi 80 B4
nadwozie sedan
silnik 2.3 NG 5-cylinder
skrzynia automat CEB 4-biegowy
Ostatnio zmieniony 14 gru 2016, 20:28 przez orsa_83, łącznie zmieniany 107 razy.
Odnośnie dokładek to masz rację, dlatego zacząłem ich szukać za zachodnią granicą ... na razie bez powodzenia. Odnośnie lamp, to napisałem, że są w stanie idealnym, ale tak na dobrą sprawę nie nosiły żadnych śladów użytkowania (plastiki wewnątrz idealne, brak śladów po uszczelniaczu, zero rys) więc postanowiłem je kupić, bo chyba podoba okazja by już się nie nadarzyła. Mój portfel ucierpiał dość mocno, bo wydałem na nie 700 PLN, ale co tam ... raz się żyje
Ringi są mocowane na ramkę. Zdejmujesz ją z zegarów wkładasz od frontu ringi, a od tyłu, powiedzmy, zagniatasz :mrgreen: nadmiar tak żeby nie wypadły. Na stronie http://www.didotuning.pl/ powinieneś znaleźć film instruktażowy. Co do halogenów ... znalazłem na aledrogo i zaiste kliknąłem kup terazPrzemas80 pisze:Up super skąd wy rwiecie takie graty jak ty halogeny to ja nie wiem hyhy,powiedz mi te ringi na dodatkowe zegary są na zewnątrz mocowane w jaki sposób na klej ?? hmmorsa_83 pisze:Przemas80 dzięki za dobre słowo <ok> W pierwszym poście mały up z tego co działo się przez ostatnie tygodnie.