Jestem tu nowy:) I pochwale sie na wstepie moją nową bestia:) Nabyłem ja co prawda pare dni temu, ale chce pokzac jak wyglada teraz a jak bedzie wygladac po zabiegach remontowo-kosmetycznych xD Więc jest to audi 80 b3 z roku 1990, oponki tyl 205/50 r15, przód 195/50 r15. Silnik 1.8 w benzynce na jednopunktowym wtrysku, instalacja gazowa BRC, kolor ciemny granat. Caraudio jak narazie lipne, poniewaz poprzedni własciciel zabral prawie wszystko (zostawil przednie głosniki) ;/ Wiec jak mozna sie domyslic przez 3 dni, nic rewelacyjnego nie wsadzilem, tymbardziej ze jest sie uczniem i ograniczaja wszystko finanse:/ Niunia ma z tyłu lampy Helli dymione, niestety prawa do wymiany:/
No i najwazniejsze to to ze bestia jest troche uszkodzona, do wymiany zderzak i tylna klapa, oraz naciąganie.
Dołożę pare fotek tego auta:) Fotki są troche beznadziejnie zrobione wiec nie oddaja uroku auta, mozna to np zauwazyc po alusach, bo na fotach wygladaja dennie a w realu fajnie:)
Kolejne fotki dodam jak wyprostuje auto i je pomaluje:) Bardzo chetnie zapoznam sie i przemysle wszelkie podpowiedzi i sugestie zwiazane z delikatnym tuningiem mojej niuni:)