Dział 80 miesiąca.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dział 80 miesiąca.
Zaczynam sie powoli irytować tym co wyprawia się w tym temacie viewtopic.php?t=22567 Nie wiem co szanowni koledzy na to ale ja jestem za tym aby w temacie można było tylko głosować. Pisanie pierdół jest niepotrzebne.
Co o tym koledzy myślicie ?
Co o tym koledzy myślicie ?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2008, 17:12 przez Kokolino, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Ja się na to wypowiedziałem ale nawet mod (Audi_A6) mnie skomentował "Przecież i tak ten temat idzie do kosza i co miesiąc jest taki OT, więc nie wiem..." a potem jeszcze poprawił to kolega spaykee "Solskier aaaa tam przesadzasz.
Dobry spam nie jest zły. <lol>" Ja jestem za tym aby możliwość pisania pozostała ale tylko na temat i każdy podejrzany post był kasowany bez uprzedzania.
Poza tym uważam iż temat "i tak leci do kosza" to nie znaczy iż trzeba tam od razu świrować, bo w czasie kiedy temat jest online to i tak każdy kto wchodzi ma do tego dostęp... pomyślmy wiec co sobie pomyśli nowy użytkownik widząc takie cuda.
Poza tym uważam iż temat "i tak leci do kosza" to nie znaczy iż trzeba tam od razu świrować, bo w czasie kiedy temat jest online to i tak każdy kto wchodzi ma do tego dostęp... pomyślmy wiec co sobie pomyśli nowy użytkownik widząc takie cuda.
Chłopaki ja już tam porządku pilnuje, a gdzieś pospamować trzeba, temat, co miesiąc leci do kosza i nikt sie tym nie przejmuje, każdy o tym dobrze wie.
Koko zdecydowanie przesadzasz.
O wszystkim, co tam piszemy to są oczywiście żarty i każdy chyba dobrze o tym wie. Troche luzu. Bo widze, że zaczynacie jak Danek, oczywiście bez obrazy.
Pozdro
Koko zdecydowanie przesadzasz.
O wszystkim, co tam piszemy to są oczywiście żarty i każdy chyba dobrze o tym wie. Troche luzu. Bo widze, że zaczynacie jak Danek, oczywiście bez obrazy.
Pozdro
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Róbcie co chcecie, mnie się to nie podoba że tam piszą/piszecie pierdoły.
Kokolino prosił nas o zdanie na ten temat to swoje wyraziłem.
Jak chcesz pisać w moim temacie to zapraszam. Mam wrażenie że, czasem goście mają problemy techniczne to się nikomu nie chce dupska ruszyć i naskrobać paru zdań, ale do spamowania to chętnych zawsze się znajdzie spora grupka. Do spamowania to zdaje się jest dział "Na każdy temat".
Kokolino prosił nas o zdanie na ten temat to swoje wyraziłem.
Jak chcesz pisać w moim temacie to zapraszam. Mam wrażenie że, czasem goście mają problemy techniczne to się nikomu nie chce dupska ruszyć i naskrobać paru zdań, ale do spamowania to chętnych zawsze się znajdzie spora grupka. Do spamowania to zdaje się jest dział "Na każdy temat".
do mnie pijesz :?:Skuciok pisze:Mam wrażenie że, czasem goście mają problemy techniczne to się nikomu nie chce dupska ruszyć i naskrobać paru zdań
Masz racje, ale w temacie: " głosowanie 80tka miesiąca" temat leci po 30 dniach do kosza i tyleSkuciok pisze:Do spamowania to zdaje się jest dział "Na każdy temat".
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Kontakt:
Chłopaki spokojnie.
Nie sądziłem że moim zapytaniem wywołam burzę w szklance wody. W sumie to bardzo rzadko czytam ten dział poprostu oddaje głos i wszystko. Tym razem wyszło jakoś inaczej jakoś przeglądałem posty kolegi grinch i jak zacząłem czytać to poprosty jakoś mi się to nie spodobało.
Ja nie uważam że źle coś jest robione, tylko pamiętam wcześniejsze głosowania to jak ktoś zaczynał spamować to poprostu kasowane były takie posty i tyle, dlatego zadałem zapytanie.
Nie sądziłem że moim zapytaniem wywołam burzę w szklance wody. W sumie to bardzo rzadko czytam ten dział poprostu oddaje głos i wszystko. Tym razem wyszło jakoś inaczej jakoś przeglądałem posty kolegi grinch i jak zacząłem czytać to poprosty jakoś mi się to nie spodobało.
Ja nie uważam że źle coś jest robione, tylko pamiętam wcześniejsze głosowania to jak ktoś zaczynał spamować to poprostu kasowane były takie posty i tyle, dlatego zadałem zapytanie.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
A co Ci się nie podobało drogi Franku, hę?FranoF1 pisze:Bo widze, że zaczynacie jak Danek, oczywiście bez obrazy.
Dawno pisałem, że należy zwracać uwagę na najdrobniejsze wybryki to będzie o wiele łatwiej utrzymać porządek ale przecież to ja się czepiałem
Jak chcecie rzeczywiście coś z tym zrobić to proponuję, żebyście się podzielili moderacją poszczególnych działów (z uwzględnieniem tego kto z was gdzie najczęściej zagląda - będzie łatwiej). Wtedy o wiele łatwiej będzie wam utrzymać porządek na forum, a jest was tylu, że spokojnie można to zrobić.
Oczywiście to tylko moje zdanie i zrobicie jak chcecie. Możecie nawet wywalić tego posta do kosza
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
1. To że napisałem tego posta bezpośrednio pod Twoim to nie znaczy że piję do Ciebie tylko ogólnie tak mi się nasunęło... takie luźne spostrzeżenie .FranoF1 pisze:do mnie pijesz :?:Skuciok pisze:Mam wrażenie że, czasem goście mają problemy techniczne to się nikomu nie chce dupska ruszyć i naskrobać paru zdań
2. Jeśli Cię to zabolało to może sam masz coś na sumieniu
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Kontakt:
To ja z innej strony.
Czy nie występuje tam czasem zmęczenie materiału ? Swego czasu słyszałem od Was opinie, że brakuje chętnych do tego konkursu.
Może wraz z początkiem stycznia dobrze by było zamknąć ten konkurs na rok ? Lub zastąpić innym, a cały rok podsumować w centrum ?
Co Wy na to ? Pytam, bo nie specjalnie zaglądam do tego działu ostatnio.
Czy nie występuje tam czasem zmęczenie materiału ? Swego czasu słyszałem od Was opinie, że brakuje chętnych do tego konkursu.
Może wraz z początkiem stycznia dobrze by było zamknąć ten konkurs na rok ? Lub zastąpić innym, a cały rok podsumować w centrum ?
Co Wy na to ? Pytam, bo nie specjalnie zaglądam do tego działu ostatnio.
Ostatnie czasy jest wręcz odwrotnie, czasami kasuje posty zgłaszające, bo brakuje np fotek lub linka do działu moje audi.Doc pisze:Czy nie występuje tam czasem zmęczenie materiału ? Swego czasu słyszałem od Was opinie, że brakuje chętnych do tego konkursu.
Nie był by to najgłupszy pomysł, jestem nawet za.Może wraz z początkiem stycznia dobrze by było zamknąć ten konkurs na rok ? Lub zastąpić innym, a cały rok podsumować w centrum ?
Doc co z kalendarzami? Cos już by trzeba było zacząć? :roll: