FAQ...
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
FAQ...
Michał wraz moja drobną pomocą zrobił takie o to FAQ https://audi80.pl/viewtopic.php?t=24574 myślałem od przyklejeniu go pod temat tuning mechaniczny i poproszeniu userów o wpisywaniu tylko i wyłącznie uwag dotyczących kręcenia dieslami bez zbędnych oooohhh i ahhhh, co Wy na to? Sam osobiście mam zamiar napisać 2 albo 3 poradniki na temat diagnostyki, interfejsów, i ogólnie o Dieslach. Jak wiecie nie pisałem nigdy Faq ale starałem się jak najwięcej pokazać robiąc foto story, które myślę ze z powodzeniem możemy wykorzystać do różnych obszerniejszych opisów.
Jeżeli ktoś chce tuningować swoje to jak najbardziej ten materiał będzie mu przydatny i można go gdzieś na stałe podwiesić.
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem tuningu diesli w stylu DIY, bo denerwuje mnie zapach palonego wosku i czarny kopeć z tłumika. Jeszcze jak przeczytałem o wycince katalizatora to .......... szkoda gadać. Zróbcie jak uważacie.
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem tuningu diesli w stylu DIY, bo denerwuje mnie zapach palonego wosku i czarny kopeć z tłumika. Jeszcze jak przeczytałem o wycince katalizatora to .......... szkoda gadać. Zróbcie jak uważacie.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: