Mikołaj czy co?!
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Mikołaj czy co?!
Wszedłem dzisiaj do sympatyków i co widzę? Nabór do sympatyków. Ok ale tylu na raz? Może wszystko ok ale jakoś jestem zaskoczony taką ilością :shock:
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
To znaczy do czego? Żeby ich wyróżnić za aktywność, wiedzę i postawę na forum? Poza tym po to są wątki z ankietami, by każdy z nas mógł wyrazić swoje opinie na temat konkretnego kandydata. Jak na razie widzę po jednej, dwie odpowiedzi negatywne ale żadnego postu, który by to uzasadniał. Boicie się ujawnić? Czy jak?wilu8 pisze:myśle że prawie połowa nich się do tego nie nadaje
Nic takiego nie ma miejsca. Ot trochę szersze przejrzenie userów z racji końca starego i początku nowego roku.wilu8 pisze:szukanie kandydatów na siłe
Spoko, Panowie spoko. Starszyzna czuwa, by nie było tu zbyt dużego "przedszkola". Czasami trzeba dać kredyt zaufania kandydatom. W Waszym przypadku było podobnie, więc proszę nie marudzić.
Żadnych "profitów" z racji bycia w sympatykach tu nie ma więc proszę nikomu nie żałować.
Tak przy okazji zauważyłem, że już więcej sympatyków nie ma z "czego" wybrać. Mało jest takich maniaków jak my.
Żadnych "profitów" z racji bycia w sympatykach tu nie ma więc proszę nikomu nie żałować.
Tak przy okazji zauważyłem, że już więcej sympatyków nie ma z "czego" wybrać. Mało jest takich maniaków jak my.