Muszę się Wam drodzy Sympatycy pochwalić.
Wreszcie znalazłem czas dla swojego autka
Dokładnie naprawiałem:
1. Instalację podgrzewanej szyby (bo kostka od przycisku "gdzieś" zagineła :evil: tzn poprzedni właściciel Włoch ją wycioł ...
2. instalację swiateł mgłowych przód i tył zniszczenia jak wyżej :evil:
kostek brak.
wyglądało to tak, że jednym przyciskiem właczanie obu swiateł mgłowych, drugi przycisk nie podpiety do niczego ....
3. Instalacja Podgrzewanych lusterek
Włoch założył wkłady, podpioł to kabelkami chyba 0,25mm2
4. Koski ISO do radia
naprawiałem je po włamaniu do auta gdy złodziej wycharatał radio na żywca i nawet nie wiedział jak sie kostki ISO odpina ... :evil:
do tego układanie kabli, izolowanie nieużywanych przewodów itp
Pod deską była pajęczyna dosłownie i w przenośni .... Kable sztukowane 8 razy na 30cm długości, 50 kolorów kabli od przekroju chinskich lampek do 16mm2 :shock: poobklejane taśmami Bóg wie ile razy. Jednym słowem Zmora Elektryka
jedynie kostka od awaryjnych ostała sie w oryginale ...
Całość zajeła mi cały dzień. Pozostała tylko kosmetyka czyli naprawa scieżek na szybie ogrzewanej i sprzątanie auta ...
Wszystko to dzięki Dwojgu Klubowiczom którzy mieli do sprzedania wiązki elektryczne i przyciski
1. UFOtm
2. Damu$
Dla nich wielkie dzięki i krzynka
Obecnie instalacja jest jak w oryginale:
Kolory kabli jak na schemacie, ułożenie przcisków, działnie świateł mgłowych i szyby podgrzewanej z lusterkami.
wszytsko zabezpieczone na bezpiecznikach w skrzynce jak w Ingolstadt przykazano.