zdenek assistance
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
zdenek assistance
Potrzebuje pilnie pomocy - czy ktoś może zająć się asistance ? Dodawanie userów do listy i publikowanie jej co jakis czas.
dialog:
22:19:10 Z-D-E-N-E-K (8227127)
Cześć chciałbym się zrzec prwa moderatora oraz stanowiska kordynatora assistance.Co nie znaczy że chce odejść z listy.Swoje obowiązki moge pełnić do czasu kiedy znajdziesz kogoś kto będzie mógł to pociagnąć.Bo ja niestety z powodów osobistych nie mogę.Pozdrawiam
22:52:48 djdr1 (2335650)
jasne, rozumiem, ok
dialog:
22:19:10 Z-D-E-N-E-K (8227127)
Cześć chciałbym się zrzec prwa moderatora oraz stanowiska kordynatora assistance.Co nie znaczy że chce odejść z listy.Swoje obowiązki moge pełnić do czasu kiedy znajdziesz kogoś kto będzie mógł to pociagnąć.Bo ja niestety z powodów osobistych nie mogę.Pozdrawiam
22:52:48 djdr1 (2335650)
jasne, rozumiem, ok
Doc ja bym wolał nie zajmować się tą tematyką. Tam nie ma nic co by mnie kręciło i wprawiało w ruch moje szare komórki. Już wolę pisać tony postów z pomocą techniczną, bo tam coś się dzieje i to daje mi satysfakcję. Do tego nie jestem sumienny i raczej nie nadaje sie do pełnienia takich obowiązków. Mam bardzo odpowiedzialną i stresująca pracę i wybacz ale nie chcę się brać za coć co będzie moim kolejnym obowiązkiem. Dla mnie klub to wypoczynek i relaks i niech tak zostanie.
Pozdrowionka.
Pozdrowionka.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Kobretti, zatem zostajesz odpowiedzialnym za Assistance.
Jeśli ktoś do Ciebie napisze PW, lub mail ( przekierowuje na twój adres cobra@audi80klub.pl wiadomości wysłane na assistance@audi80klub.pl ) odpowiadaj mu wskazujac regulamin programu, oraz informacje z forum. Zrób sobie szablonik w notatniku zeby nie pałować sie za kazdym razem piszac to samo.
Jeśli user zgadza się z regulaminem i chce dołączyc do programu musi podac ci niezbedne dane, wiadomo jakie. Następnie dodajesz jego login do grupy Assistance - masz już prawa.
Po dodaniu loginu usera do grupy assistance otwierają mu sie drzwi do tego działu.
Oczywiscie aktualizujesz plik po dodaniu usera, plik z listą assistance do pobrania.
Wszystko jasne miszczoo ?
serdecznie dzieki, ja bym juz nie dał rady kolejnej rzeczy tu robić.
Ps
Wszystkie e-maile wyslane do assistance@audi80klub.pl beda przekierowane na cobra@audi80klub.pl wiec zagladaj do swojej skrzynki
Jeśli ktoś do Ciebie napisze PW, lub mail ( przekierowuje na twój adres cobra@audi80klub.pl wiadomości wysłane na assistance@audi80klub.pl ) odpowiadaj mu wskazujac regulamin programu, oraz informacje z forum. Zrób sobie szablonik w notatniku zeby nie pałować sie za kazdym razem piszac to samo.
Jeśli user zgadza się z regulaminem i chce dołączyc do programu musi podac ci niezbedne dane, wiadomo jakie. Następnie dodajesz jego login do grupy Assistance - masz już prawa.
Po dodaniu loginu usera do grupy assistance otwierają mu sie drzwi do tego działu.
Oczywiscie aktualizujesz plik po dodaniu usera, plik z listą assistance do pobrania.
Wszystko jasne miszczoo ?
serdecznie dzieki, ja bym juz nie dał rady kolejnej rzeczy tu robić.
Ps
Wszystkie e-maile wyslane do assistance@audi80klub.pl beda przekierowane na cobra@audi80klub.pl wiec zagladaj do swojej skrzynki
Spoks... wyjdzie w praniu :mrgreen:
P.S. zdałoby się zmienić pkt 3 regulaminu Assistance viewtopic.php?t=6669 tzn Zenka usunąć... ale nie podawaj chociaż mojego gg, niech wysyłają tylko na maila assistance, na PW też bym wolał nie przyjmować zgłoszeń
P.S. zdałoby się zmienić pkt 3 regulaminu Assistance viewtopic.php?t=6669 tzn Zenka usunąć... ale nie podawaj chociaż mojego gg, niech wysyłają tylko na maila assistance, na PW też bym wolał nie przyjmować zgłoszeń
- hołard
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
A co dla Zdenka się stało się że cofke trzasnął ? :roll: Tak jakoś myslałem że tak będzie, jak się z nim trafiłem jakiś czas temu to już troszkę marudził
No ale może rzeczywiście miał ku temu powody. Jak się spotkam z nim to zapytam, ogólnie to młody człowiek jest
Ps: cobra fajnie że się tym zaopiekujesz
Dobrą robote odwalasz 
Ps: cobra fajnie że się tym zaopiekujesz
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: