Kurna. Co się dzieje z foxbatem ? Martwi mnie to troszku.
Nie mówił nic że się urlopuje cy cuś, a zobacz:
prof...iewprofile&u=40
Ostatni post 2007-09-12, 19:31
To będzie prawie bity miesiąc jak zaginął :shock: :-|
Co się kurna dzieje z Foxbatem ?
ajm so sorry!!
Przepraszam bardzo za taka długą nieusprawiedliwioną nieobecność... Otóż jest ona spowodowana tym że pracuję teraz w 3 miejscach na raz, 7 dni w tygodniu i właściwie nie mam wolnego czasu... poza chwilą wieczorem dla żony i córki...
przestałem właściwie korzystać z neta, nie mówiąc o takich luksusach jak oglądanie telewizji
Ale od połowy listopada jedna praca mi się kończy i wtedy znów będę się pojawiał na forum
Przepraszam bardzo za taka długą nieusprawiedliwioną nieobecność... Otóż jest ona spowodowana tym że pracuję teraz w 3 miejscach na raz, 7 dni w tygodniu i właściwie nie mam wolnego czasu... poza chwilą wieczorem dla żony i córki...
przestałem właściwie korzystać z neta, nie mówiąc o takich luksusach jak oglądanie telewizji
Ale od połowy listopada jedna praca mi się kończy i wtedy znów będę się pojawiał na forum
właśnie zaczął mi się urlop - tyle że wychowawczy i tylko z jednej pracy. Ale dzięki temu mam trochę wolnego czasu i wreszcie odpaliłem nasze forum. Widze że zaszły przez ostatni czas spore zmiany!!! od razu też mówie że zabiorę się z powrotem za download!!! I wreszczie wczoraj posprzątałem w moim samochodzie - pierwszy raz od wakacji... :lol: :lol: :lol: