viewtopic.php?t=4098 <--- kiedyś myślałem nad czymś takim i chwilę później jakiś koleś właściwie zaproponował coś podobnego.
Przez uczelnie nie miałem za bardzo na to czasu jednak można to powtórnie przemyśleć. Co Wy na to ?
Propozycja rozwoju
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Myślę, że na początek można zrobić noclegi i warsztaty. Byłoby łatwiej wystartować i sprawdzić jak to się rozwija i działa. Niestety osobiście jak na razie nic dobrego o ostrołęckich warsztatach powiedzieć nie mogę
. Najlepszy warsztat jaki miałem okazję odwiedzić to Garaż CzarkaJ w Zambrowie :mrgreen:
Stacje paliw na razie odpuśćmy, bo jest ich tyle, że baza rozrosłaby się do niebotycznych rozmiarów. Co do wzajemnej pomocy, to mamy już assistance.
Stacje paliw na razie odpuśćmy, bo jest ich tyle, że baza rozrosłaby się do niebotycznych rozmiarów. Co do wzajemnej pomocy, to mamy już assistance.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
A jeszcze co do tych warsztatów, to zastanawiam się nad aktualizacją ocen. Jak wiadomo ludzie się zmieniają i warsztaty też. Śledząc kiedyś AKP trafiłem na wątek o dużych perypetiach któregoś z userów z bardzo znanym i umieszczonym w dziale "polecanych warsztatów" na ich stronie, zakładem naprawy automatycznych skrzyń biegów (gdzieś w okolicach W-wy). Okazało się, że od kilku lat poziom usług systematycznie spada. W związku z tym musiałaby być możliwość aktualizacji ocen.
Druga rzecz to kwestia jakiejś tam odpowiedzialności prawnej. Otóż wiele warsztatów korzysta również z internetu i gdyby ktoś znalazł się na "czarnej liście" z nie do końca własnej winy, to mógłby wystąpić z oskarżeniem cywilnym o zniesławienie. Wiem, że takie "czarne listy" istnieją na różnych forach i jak dotąd nikt się nie burzył, ale im popularniejsza strona www tym większe prawdopodobieństwo, że jednak coś takiego może nastąpić.
Druga rzecz to kwestia jakiejś tam odpowiedzialności prawnej. Otóż wiele warsztatów korzysta również z internetu i gdyby ktoś znalazł się na "czarnej liście" z nie do końca własnej winy, to mógłby wystąpić z oskarżeniem cywilnym o zniesławienie. Wiem, że takie "czarne listy" istnieją na różnych forach i jak dotąd nikt się nie burzył, ale im popularniejsza strona www tym większe prawdopodobieństwo, że jednak coś takiego może nastąpić.
Trzebaby zrobić coś takiego jak tutaj w postaci gwiazdek czy kółek AUDI
: http://www.skapiec.pl/site/cat/6/comp/70048
Oraz opinie na wzór tego pokazując opinie od najstarszej do najnowszej tak aby aktualne opinie o warsztacie były na pierwszym miejscu: http://www.opineo.pl/index.php?sklep=81
Obawiam się tylko że takie opinie będą wystawiać tylko właściciele tych warsztatów.
Oraz opinie na wzór tego pokazując opinie od najstarszej do najnowszej tak aby aktualne opinie o warsztacie były na pierwszym miejscu: http://www.opineo.pl/index.php?sklep=81
Obawiam się tylko że takie opinie będą wystawiać tylko właściciele tych warsztatów.