Audi B4 AVANT by OGr
Spoko, jadę dzisiaj do firmy i kupię wszystko co potrzeba. na piwo nie będzie ale niunia będzie miała dopasowane buty
EDIT:
Byłem i zakupiłem kilka śrubek Okazało się że pierścieni centrujących nie trzeba. Mają pasować idealnie Teraz z utęsknieniem czekam na wiosnę
Co myślicie o nakładach na śruby ? Na śruby zabezpieczające też podejdą ?
EDIT:
Byłem i zakupiłem kilka śrubek Okazało się że pierścieni centrujących nie trzeba. Mają pasować idealnie Teraz z utęsknieniem czekam na wiosnę
Co myślicie o nakładach na śruby ? Na śruby zabezpieczające też podejdą ?
ogr .......wczesniej wspominałeś o obiciem skórką foteli ale cena cie szokuje , mam dla ciebie pewną alternatywe mianowicie jeteś z krakowa do zakopca masz 100 km koles u nas obija fotele skajem bardzo dobrej jakiosci ( taką jak w nowych autkach typu merc czy audi ) kolega korzystal z jego uslog w bmw e36 obszyl fotele przednie tylne boczki tapicerki , tunel środkowy , kremowo czarnym skajem wyszło go to wszystko ok 1300 zł ja na wiosne też bede obszywał tylko jeszcze nie wiem jakie kolory albo jak orginal rs2 albo włąsnie kremowo czarnym jak bede mial fotki tej bmw to ci przesle n pw
Przymierzyłem wczoraj nowe buty. Przyznam że faktycznie może faktycznie ciut mały ten profil ale czego się nie zrobi dla wyglądu Na fotkach opona troszkę niedopompowana więc dlatego tak wygląda.
A tak przy okazji na ile powinno się ładować takie opony ?
PS: Wrzucę później foty z innych prac które wykonałem.
A tak przy okazji na ile powinno się ładować takie opony ?
PS: Wrzucę później foty z innych prac które wykonałem.
-
- Forum Audi 80
cobra, grunt że mi się podoba
RaKo, z prawej strony nie miałem miejsca w garażu
marcinelk13, Darek_32, wiem że prześwit jest spory, ale i w standardowych był. Z pewnością gleba by się przydała, ale nie wszystko naraz Muszę się zorientować w kosztach tego. Tak żeby opona 195x65 na felgach 15" też weszła i nie zawadzała ?
Jakie ciśnienie ma być w takiej 17"-scte w AVANT'cie ? 2,3 bara ?
RaKo, z prawej strony nie miałem miejsca w garażu
marcinelk13, Darek_32, wiem że prześwit jest spory, ale i w standardowych był. Z pewnością gleba by się przydała, ale nie wszystko naraz Muszę się zorientować w kosztach tego. Tak żeby opona 195x65 na felgach 15" też weszła i nie zawadzała ?
Jakie ciśnienie ma być w takiej 17"-scte w AVANT'cie ? 2,3 bara ?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Założyłem wczoraj wiązkę podgrzewanych foteli Dzisiaj dopiero miałem okazję potestować i faktycznie miło grzeje.
Wymieniłem też osłonę koła zapasowego. Poprzedniemu właścicielowi przeszkadzało to chyba i uciął kawałek
Wymieniłem też przednią wycieraczkę, gdyż wkurzał mnie brak owiewki.
Schowek pod klimę Przygotowuję się powoli do wpakowania climatronika
Wycieraczka tylnej szyby też poszła do wymiany. Jak widać na fotce zbiera ale tylko z części szyby
Zakupiłem też plastiki tylnej klapy, ale chyba jeszcze je okleje tapicerką taką jak podsufitka
A poniżej ściągnięty materiał z podsufitki Chwilę zajęło ściągnięcie ale jakoś poszło
Pozdro !! Wracam do rezania
Wymieniłem też osłonę koła zapasowego. Poprzedniemu właścicielowi przeszkadzało to chyba i uciął kawałek
Wymieniłem też przednią wycieraczkę, gdyż wkurzał mnie brak owiewki.
Schowek pod klimę Przygotowuję się powoli do wpakowania climatronika
Wycieraczka tylnej szyby też poszła do wymiany. Jak widać na fotce zbiera ale tylko z części szyby
Zakupiłem też plastiki tylnej klapy, ale chyba jeszcze je okleje tapicerką taką jak podsufitka
A poniżej ściągnięty materiał z podsufitki Chwilę zajęło ściągnięcie ale jakoś poszło
Pozdro !! Wracam do rezania
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 23:10 przez OGr, łącznie zmieniany 1 raz.