[Coupe B4 2.0 16v ACE] Nareszcie :D
[Coupe B4 2.0 16v ACE] Nareszcie :D
Po długim miesiącu oczekiwań i poszukiwań udało mi się zakupić moje pierwsze Audi Coupe
A więc:
Rok produkcji - 1995
Silnik - 2.0 16V DOHC (ACE)
Przebieg - 174000 km
Wyposażenie:
Klimatyzacja, 2x Poduszka powietrzna, El. szyby i lusterka, Reflektory soczewkowe i reszta standardowego sprzętu
Oprócz tulei jest jeszcze parę zabiegów kosmetycznych do zrobienia, ale ogólnie samochód jest w stanie bardzo dobrym
A więc:
Rok produkcji - 1995
Silnik - 2.0 16V DOHC (ACE)
Przebieg - 174000 km
Wyposażenie:
Klimatyzacja, 2x Poduszka powietrzna, El. szyby i lusterka, Reflektory soczewkowe i reszta standardowego sprzętu
Oprócz tulei jest jeszcze parę zabiegów kosmetycznych do zrobienia, ale ogólnie samochód jest w stanie bardzo dobrym
- Sebastian1988
- Forum Audi 80
Nie mówie że coupe wygląda gorzej na większych felach czy coś, ale taki rozmiar powiem Ci szczerze że mi odpowiada. Najbardziej to chyba mi się podobają takie jak ma chociażby kolega DYZIO, mam takie w sedanie (ABT) którego kawałek nawet widać na jednym zdjęciu i audiana bardzo ładnie się na nich prezentuje. Nie zrozum mnie źle generalnie chodzi o to że teraz będę musiał trochę pieniędzy włożyć do tego samochodu (tuleje, hamulce...) i go przede wszystkim zarejestrować 100% sprawność tego samochodu jest najważniejsza bo od października będę dojeżdżał tym samochodem do Nysy na uczelnie... (no chyba że się bardziej będzie ABT opłacało ). A jak się uzbiera jakiś pieniądz to jakiś S-Line czy cuś...Ziutek, to Twoja decyzja ale obejrzyj fotki coupe na 16 i 17, to zobaczysz co miałem na myśli <ok>
Za duże balony
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: