80 B4 sedan [2.0 ABT] + LPG
80 B4 sedan [2.0 ABT] + LPG
Witam. Mam na imię Marcin. Właśnie stałem się posiadaczem fajnego egzemplarza b4 kupionego z forum od użytkownika Bastek Na wstępie chciałbym złożyć wyrazy uznania dla poprzedniego właściciela za wkład i serce jakie włożył w to auto. Audiczka bardzo fajnie się prezentuje, jak na ten przebieg silnik pracuje bardzo dobrze. Silnik 2.0 ABT 8- zaworowy, 90 KM. Z uwagi na moje wcześniejsze auto, moc w tej audiczce jest dla mnie jak narazie wystarczająca:)
Wyposażenie:
wspomaganie kierownicy
szyberdach
licznik z obrotomierzem + ringi
kierownica od s2
centralny zamek
dodatkowe zegary ( napięcie ładowania, ciśnienie oleju wraz z temperaturą
fotele półkubełki
wyświetlacz temperatury zewnętrznej
alufelgi AZEV A R17" H7,5"
reflektory soczewkowe
przedni zderzak od audi coupe
halogeny wraz z kierunkami w zderzaku
tylne lampy Hella Treser dymione
sprężyny JAMEX -40mm
Car audio
radio Clarion CZ 209
wzmacniacz CARPOWER 1502
subwoofer HERZ ES250
głośniki Helix Dark Blue DB 62.1
kable zasilające 20mm + kable RCA potrójnie ekranowane
taschki
Plany związane z autem
Zrobienie zaprawek przed zimą ( jest kilka miejsc w których wyskoczyły parchy ale nie wygląda to bardzo niepokojąco)
Montaż elektrycznych szyb
Odświeżenie grilla √
Wymiana przedniego zawieszenia √
Zamontowanie ksenonów i spryskiwaczy reflektorów
Lusterka w kolorze i z elektryką (zakupione, czekają na chwilę wolnego do montażu )
Podłokietnik
Naprawa pająka √
Wymiana pompy spryskiwaczy √
Wymiana płynu do wspomagania √
Jak narazie priorytetem są dla mnie poprawki blacharskie. Jak dobrze pójdzie autko będzie garażowane od przyszłego tygodnia( garaż murowany z kanałem). Nie jestem zwolennikiem dużej gleby dlatego zawieszenie zostaje takie jakie jest. Fotki wrzucę w przyszłym tygodniu w weekend po dokładnym umyciu autka
Dzisiaj odebralem kluczyki od garażu, audiczka ma swoje 4 kąty. Jak to mówią dobry gospodarz trzyma konia pod dachem
[center]Obiecane fotki świeżo robione [/center]
[center]
[/center]
[center] Audiola w towarzystwie , niestety jeszcze na stalówkach :-| [/center]
[center] [/center]
Wyposażenie:
wspomaganie kierownicy
szyberdach
licznik z obrotomierzem + ringi
kierownica od s2
centralny zamek
dodatkowe zegary ( napięcie ładowania, ciśnienie oleju wraz z temperaturą
fotele półkubełki
wyświetlacz temperatury zewnętrznej
alufelgi AZEV A R17" H7,5"
reflektory soczewkowe
przedni zderzak od audi coupe
halogeny wraz z kierunkami w zderzaku
tylne lampy Hella Treser dymione
sprężyny JAMEX -40mm
Car audio
radio Clarion CZ 209
wzmacniacz CARPOWER 1502
subwoofer HERZ ES250
głośniki Helix Dark Blue DB 62.1
kable zasilające 20mm + kable RCA potrójnie ekranowane
taschki
Plany związane z autem
Zrobienie zaprawek przed zimą ( jest kilka miejsc w których wyskoczyły parchy ale nie wygląda to bardzo niepokojąco)
Montaż elektrycznych szyb
Odświeżenie grilla √
Wymiana przedniego zawieszenia √
Zamontowanie ksenonów i spryskiwaczy reflektorów
Lusterka w kolorze i z elektryką (zakupione, czekają na chwilę wolnego do montażu )
Podłokietnik
Naprawa pająka √
Wymiana pompy spryskiwaczy √
Wymiana płynu do wspomagania √
Jak narazie priorytetem są dla mnie poprawki blacharskie. Jak dobrze pójdzie autko będzie garażowane od przyszłego tygodnia( garaż murowany z kanałem). Nie jestem zwolennikiem dużej gleby dlatego zawieszenie zostaje takie jakie jest. Fotki wrzucę w przyszłym tygodniu w weekend po dokładnym umyciu autka
Dzisiaj odebralem kluczyki od garażu, audiczka ma swoje 4 kąty. Jak to mówią dobry gospodarz trzyma konia pod dachem
[center]Obiecane fotki świeżo robione [/center]
[center]
[/center]
[center] Audiola w towarzystwie , niestety jeszcze na stalówkach :-| [/center]
[center] [/center]
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2014, 15:01 przez Déja_vu, łącznie zmieniany 8 razy.
http://audislask.pl/80-90-cabrio-coupe- ... lewar-%29/ Tutaj masz temat mojej byłej audiczki
Myślę, że wina pająka. Będziesz go rozkręcał żeby długie światła przywrócić do życia, to zajrzysz również na styki po drugiej stronie.Déja_vu pisze:Miał być wosk położony w ten dzień ale niestety czas na to nie pozwolił Bastek mam pytanko bo zauważyłem, że nie działają spryskiwacze. To bardziej wina pompy czy pająka? Bo chciałbym się za to zabrać może nawet jeszcze dzisiaj