[B2 Coupe] 2.2 1984r. Youngtimer ;)
- Maniek mechanik
- Forum Audi 80
witam na wyspach..xGrizzlix pisze:Okolice Birmingham
AUDICZKA PIEKNA!!
jak Ci sie lewa strona drogi podoba??ciezko sie na poczatku przestawic..smiesznie sie w prawo skerca..okolice Birmingham??a gdzie dokladniej??ja jestem w Nottingham..jakies50mil od B'ham..wogole mozna by jakiegos spota na wyspach jakos zorganizowac..co Wy na to??
POzdRO-vienia..
sorry za off topic..
Obecnie jestem w Cheltenham. Plynalem promem - ze wzgeldu na instalacje gazowa. Podroz zaczalem 2.07 o 10 rano i bylem o 22 w Holandii, i mialem pare 30 minutowych postojow - zrobilem okolo 1100 km. Wszedzie bez problemu dostalem LPG (zaopatrzony bylem w redukcje Niemcy/Holandia/Anglia ) , ceny wynosza od 0.45 do 0.7 euro. Co do predkosci... staralem sie utrzymac 140, ale czasami kusilo by i dojsc do 200... i odbilo sie to na spalaniu (12/100) :mrgreen: . Za prom zaplacilem 80 E (2 osoby i wyplynalem 4.07 o 4 rano ) ... w Calais juz bylem 3.07 w poludnie. A w Anglii za gaz place 0,43 F, jednak musze przyznac,ze jezdze obecnie tylko na PB, poniewaz po trasie na samym LPG wtryskiwacze lekko sie zapiekly i cos na luzie nierowno zaczal pracowac, ale juz sytuacja powoli wraca do normy A co do jazdy po drugiej stronie... jakos lepiej mi sie prowadzi niz w Polsce, hehe. A tak powaznie... nie ma zadnych trudnosci by sie przestawic, jedynie na parkingach sie jeszcze zapominam
A co do jakiegos spotu... bardzo chetnie :mrgreen:
pozdr.
A co do jakiegos spotu... bardzo chetnie :mrgreen:
pozdr.