[80 B3 JN] Andzia by !StaSiu
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
witam
ładne to to czarne fele ładnie grają z progiem i listwami - mnie się podobają czarne - zostaną chociaż na zimę ? <ok>
Te Szmity czy jak tam też ładne - czekamy na foto z oponami
Chcę to na żywo zobaczyć
Zderzaki pok kolor - super
Spoilerek - mój ulubiony w B3 - super
Ja bym może jeszcze kamejkę na tył wcisną
ładne to to czarne fele ładnie grają z progiem i listwami - mnie się podobają czarne - zostaną chociaż na zimę ? <ok>
Te Szmity czy jak tam też ładne - czekamy na foto z oponami
Chcę to na żywo zobaczyć
Zderzaki pok kolor - super
Spoilerek - mój ulubiony w B3 - super
Tak blenda takSpetsnaz pisze:Powiem tak, wygląda zaje...waliście ta audiczka, na tych felgach i z gleba. Bym tylko ją delikatnie może ogarną w środku i rzucił blendę od a90 i tutaj naprawdę więcej nic nie trzeba.
Super wygląda na tych felgach.
Ja bym może jeszcze kamejkę na tył wcisną
Schmidty zakładam tylko na ten sezon i będą dosyć ekstrawagancko pomalowane.
Silnik to chyba jednak jest jakaś hybryda i na pewno tych 112 koni nie ma. Odczuwam syndrom braku mocy. Przewidziany SWAP. U kumpla leży AAH zobaczymy co się da wyrezać. Ogólnie muszę blachę i wnętrze ogarnąć. Jest jeszcze parę planów na ten sezon zobaczymy na co portfel pozwoli.
Co do lamp to chcę USY i innej opcji nie widzę.
Silnik to chyba jednak jest jakaś hybryda i na pewno tych 112 koni nie ma. Odczuwam syndrom braku mocy. Przewidziany SWAP. U kumpla leży AAH zobaczymy co się da wyrezać. Ogólnie muszę blachę i wnętrze ogarnąć. Jest jeszcze parę planów na ten sezon zobaczymy na co portfel pozwoli.
Co do lamp to chcę USY i innej opcji nie widzę.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: