Asiowe Coupe :-) Sprzedane
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
asienka, bardzo ładna coupeta Sam ostatnio kupiłem i strasznie mi sie to auto podoba Niby to samo co sedan czy avant a jednak jak się wsiądzie do środka to ma to coś
Co do szarpania to kopułka, palec, przewody i świece na bank bym wymienił bo to z tego co wiem główna przyczyna, albo też silnik krokowy do czyszczenia
Dywany fajne, zostaw je :mrgreen:
Co do szarpania to kopułka, palec, przewody i świece na bank bym wymienił bo to z tego co wiem główna przyczyna, albo też silnik krokowy do czyszczenia
Dywany fajne, zostaw je :mrgreen:
W poniedziałek skocze do hurtowni to kupie wszystkie te części i wymienię, krokowiec odpowiada za obroty (chyba) a obroty to najmniejszy problem bo szarpie ja Ja się w niej zakochałam , chodź idealna nie jest i za te pieniądze nie można oczekiwać niewiadomo czego, pomału ale mam nadzieję sukcesywnie będą ją doprowadzać do stanu używalności, zobaczy jak bardzo źle wygląda tapicerka na fotelach i wtedy będę myśleć co z dywanami
Niki widzę że po swoją byłeś we wrocku ... zdjęcia Twojej coupe mam na mailu od poprzedniego właściciela bo też byłam nią zainteresowana
Niki widzę że po swoją byłeś we wrocku ... zdjęcia Twojej coupe mam na mailu od poprzedniego właściciela bo też byłam nią zainteresowana
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Silnik: 2.0 6A
Nie zauważyłem nawet jak pojawiło się twoje nowe auto.
Cieszę się że kupiłaś to czego szukałaś.
Trochę podłubać i będzie pięknie - Ważne że cieszy.
Mam nadzieję że kiedyś podjadę oblukać - powodzenia w pomysłach.
Co do świec to jak elektroda nie jest okrągła to jest ok, jak idzie w kształt trujkąta to znaczy że wypalona.
Pozdrawiam
Cieszę się że kupiłaś to czego szukałaś.
Trochę podłubać i będzie pięknie - Ważne że cieszy.
Mam nadzieję że kiedyś podjadę oblukać - powodzenia w pomysłach.
Co do świec to jak elektroda nie jest okrągła to jest ok, jak idzie w kształt trujkąta to znaczy że wypalona.
Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Silnik: 2.0 6A