...ile kucy dysponuje 1,9D :?:
...wsteczny psiknięty na czerwono hehe nawet nie najgorzej wygląda
...na Twoim miejscu zmieniłbym felgi...takie pełne za ciekawie nie wyglądają... :-o
Audi 1,9d.
1,9d to chyba 70 czy 75 koników ma ... jak narazie nie jest źle .... własnie sprzedałem 2 autko (bmw m3 z 96) i nie mam juz czym szalec ;p ale audiczka 182 km/h na g-techu poleciała ... wiec nie jest najgorzej ... przyśpiesznie do 100 km/h 13,9s wg. g-techa .... wiec tez nie jest najgorzej ....
teraz prosze mi poradzic co zrobic zeby audiczka ładnie siadła tzn. jaki zawias i dystanse czy cos ? A co do felg to zobacze jak będą wygladały na obniżonym zawieszeniu ... pewnie oponki bo teraz mam 195x60x15 będa musiał byc niższe....
Też myślałem na zawieszeniem pneumatycznym, mam znajomego co wstawił sobie takie cos do forda sierry z 90 roku i ma +/- 15 cm .... wiec ładnie lata ;p
teraz prosze mi poradzic co zrobic zeby audiczka ładnie siadła tzn. jaki zawias i dystanse czy cos ? A co do felg to zobacze jak będą wygladały na obniżonym zawieszeniu ... pewnie oponki bo teraz mam 195x60x15 będa musiał byc niższe....
Też myślałem na zawieszeniem pneumatycznym, mam znajomego co wstawił sobie takie cos do forda sierry z 90 roku i ma +/- 15 cm .... wiec ładnie lata ;p