audi 2.6v6 by proximus
Moraj, Ginch hehe to pojechaliscie... Chyba swoje coupe tak przemaluje to beda darmowe Fighty bo za kazdym razem jak chce sie z kims bic to ta osoba niechce a tak to sami beda przychodzic A daje sobie glowe uciac ze jakbyscie mnie albo pronximusa zoabczyli to byscie nawet nie podeszli....
Auto jest takie sobie to fakt... ale ja nim nie jezdze wiec mi to wsi...
Auto jest takie sobie to fakt... ale ja nim nie jezdze wiec mi to wsi...
Słuchaj Ty masz normalne auto więc sprawa się Ciebie nie tyczy ale jak bys tak fure odwalił to już ja bym podszedł do Ciebie już Ty się nie przejmujlabek pisze:A daje sobie glowe uciac ze jakbyscie mnie albo pronximusa zoabczyli to byscie nawet nie podeszli....
No ale chyba nie chcesz zrobisz z fury nie wiadomo czego :?: :?:
Wiesz narazie mam normalne ale jesli slysze ze beda do mnie podchodzic ludzie i beda chcieli sie bic to jest to kuszaca propozycja szczegolnie ze fajnie czasami dac komus w ryj, albo samu dostac ;pgrinch pisze:Słuchaj Ty masz normalne auto więc sprawa się Ciebie nie tyczy ale jak bys tak fure odwalił to już ja bym podszedł do Ciebie już Ty się nie przejmujlabek pisze:A daje sobie glowe uciac ze jakbyscie mnie albo pronximusa zoabczyli to byscie nawet nie podeszli....
No ale chyba nie chcesz zrobisz z fury nie wiadomo czego :?: :?:
zawsze jak widze takie auto to zastanawiam sie czym kierowal sie wlasciciel, co mial na mysli, jak sie ubiera, gdzie mieszka i jaka grupe spoleczna reprezentuje ... cos takiego zrobic to naprawd etrzeba miec talent bo ja rozumiem ze spoiler albo naklejke mozna nieswiadomie po pijaku zrobic .. no ale całość ? <urodziny>
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Podziwiam za wysiłek i jakby nie było czas poświęcony tym przeróbkom.
Gratuluję również samozaparcia.
Efekt niestety koszmarny, lecz nie masz tam wiele do poprawiania.
Usuń jak najszybciej to dziwadło z kufra i dachu, zerwij te nalepki.
Skoro jest już zielona, to ok, ale maskę i grill zrób w tym samym kolorze nie zapominając o pozostawieniu oryginalnego chromu.
Skoro masz już ten komin i zapędy tuningowe, to obniż troszkę to auto i załóż mu ładne, duże, aluminiowe koła.
Przyciemnij lekko szyby, załóż sobie fajne audio. Wtedy nadasz sobie szyku. W tej chwili z tymi kołpakami wygląda to żałośnie, a przecież nie chciałeś aby tak Cię postrzegano. To nie tylko opinia maniaków Audi 80 Klubu, ale zapewniam Cie, że większości uczestników drogi.
Pozdrawiam.
Gratuluję również samozaparcia.
Efekt niestety koszmarny, lecz nie masz tam wiele do poprawiania.
Usuń jak najszybciej to dziwadło z kufra i dachu, zerwij te nalepki.
Skoro jest już zielona, to ok, ale maskę i grill zrób w tym samym kolorze nie zapominając o pozostawieniu oryginalnego chromu.
Skoro masz już ten komin i zapędy tuningowe, to obniż troszkę to auto i załóż mu ładne, duże, aluminiowe koła.
Przyciemnij lekko szyby, załóż sobie fajne audio. Wtedy nadasz sobie szyku. W tej chwili z tymi kołpakami wygląda to żałośnie, a przecież nie chciałeś aby tak Cię postrzegano. To nie tylko opinia maniaków Audi 80 Klubu, ale zapewniam Cie, że większości uczestników drogi.
Pozdrawiam.