Audi 80 91r. B3 1.8s PM ::WYPADEK str. 1/4 ::
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Olszak, brejdak sprzedał wczoraj Corse, bo to padlina była...
Plany były. Już siłownik kupiony, na dniach mogły być kierunki na tył i wyświetlacz temp. ale jest jak jest. Rozglądam się za nową.
ysiul, jak dla mnie to on spanikował. Nie dojechał jeszcze do wyprzedzanego samochodu i ostro na hamulce, a to nie ma ABS-u więc kicha. On mocno panikuje...
Ktoś zadzwonił na policje. Przyjechali dostał 100zł i 6 pkt.
Lolek, też tak myślałem, wystarczy przeczytać koszty naprawy. Do tego dojdzie jeszcze planowana wymiana zawieszenia i hamulców, więc gdzie sens gdzie logika? Do tego cała dupa musiała by być wspawana, bo podwozie jest zardzewiałe z tyłu, a pod lakierem nie było widać.
Plany były. Już siłownik kupiony, na dniach mogły być kierunki na tył i wyświetlacz temp. ale jest jak jest. Rozglądam się za nową.
ysiul, jak dla mnie to on spanikował. Nie dojechał jeszcze do wyprzedzanego samochodu i ostro na hamulce, a to nie ma ABS-u więc kicha. On mocno panikuje...
Ktoś zadzwonił na policje. Przyjechali dostał 100zł i 6 pkt.
Lolek, też tak myślałem, wystarczy przeczytać koszty naprawy. Do tego dojdzie jeszcze planowana wymiana zawieszenia i hamulców, więc gdzie sens gdzie logika? Do tego cała dupa musiała by być wspawana, bo podwozie jest zardzewiałe z tyłu, a pod lakierem nie było widać.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 22:44 przez dardaw2, łącznie zmieniany 1 raz.
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie ma innej opcjiKermit85 pisze:Mam nadzieję, że marki z czterem pierścieniami nie opuścisz
Nie będę jeździł klekotami patrz Renault, Peugeot czy Citroen
Rdzewiuchami patrz Fiat, Volkswagen
Japońcami patrz Mazda ze swoim Nissanem czy Hiunadiem albo Hondą
Audi jako jedyne nie rdzewieje, jest tanie w utrzymaniu i się odwdzięcza za dobre utrzymanie <ok>
Szkoda Twojej fury i pracy czsu który jej poswieciles. Całe szczesci że sie brau nic nie stało