Audi 80 b2 86r coupe GTE 173hp
Audi 80 b2 86r coupe GTE 173hp
Witam posiadam audi b2 i tak naprawdę to nie wiem co robię na tym forum Powinienem kminić coś przy audiku Tak jak napisałem
b2
173 konie
Niestety nie quattro Ale jest już konkretny plan tylko nie wiadomo jeszcze czy z tą jednostką napędową.
Posiadam także audi 200 turbo (quattro) od którego miał by powstać przeszczep
skórzana tapicerka nie orginalna w kolorze nadwozia choć sam kolor z orginału też nie ma nic
Ksenony
Klimatronik też nie orginalny ale było trochę pracy
samochód ma pakiet oświetleniowy środka i z zewnątrz , wchodzą w to stroboskop dziwne niebieskie neony i diody
Więcej oceńcie sami
Aaaa Samochód nie stoi już na tych kołach
b2
173 konie
Niestety nie quattro Ale jest już konkretny plan tylko nie wiadomo jeszcze czy z tą jednostką napędową.
Posiadam także audi 200 turbo (quattro) od którego miał by powstać przeszczep
skórzana tapicerka nie orginalna w kolorze nadwozia choć sam kolor z orginału też nie ma nic
Ksenony
Klimatronik też nie orginalny ale było trochę pracy
samochód ma pakiet oświetleniowy środka i z zewnątrz , wchodzą w to stroboskop dziwne niebieskie neony i diody
Więcej oceńcie sami
Aaaa Samochód nie stoi już na tych kołach
Obecnie samochód stoi na 15 mam 16 z pierwszego zdjęcia ale ten samochód nie toleruje dużych kół i 18 ale niestety nie wchodzą Może kiedyś wejdą ale jeszcze dużo pracy.dlatego kombinacje alpejskie z tym cygarem Silnik 1.8 orginalnie 112km w tym momencie 173km 6.3 do setki jego max to 220 dalej nie ma licznika :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 19:13 przez Zrazik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli auto ma faktycznie 173 KM to znaczy że było hamowane, a co za tym idzie masz wykres więc wypadało by się pochwalić, druga sprawa co w silniku zostało zrobione że przybyło tyle mocy :?: Cieszy fakt, że auto nadal jeździ, a nie zasila jakiś szrot, przydały by się jakieś ciekawe koła, ale mnie się podoba.
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Witam.. Ogolnie ladne poczciwe Audi, ale może bys przestał fantazjowac jak dziecko w przedszkolu... Moge uwierzyc ze siedzi tam nadal 1.8 112KM fabrycznie z czego po latach moze zostalo 100KM, a na hamowni podwoziowej to ci wyjdzie w granicach te 73KM co napisales, tylko ta "1" ci sie wkradla z przodu...
Zdjeciami w photoschopie to dobre dla lasek ( takie co na blache leca)
Wiecej prawdy i szczegułów bo nie trafiles na Forum na którym wszyscy łykaja takie bzdury...
Przepraszam ze tak wprost pisze ale nie wierze do puki nie zobacze.. 173KM w osce i w budzie B2 i moze z pojemnosci 1.8 ?? i bez Turbo ?? Niebatyczne koszty nawet jak dla Germanców..
Zdjeciami w photoschopie to dobre dla lasek ( takie co na blache leca)
Wiecej prawdy i szczegułów bo nie trafiles na Forum na którym wszyscy łykaja takie bzdury...
Przepraszam ze tak wprost pisze ale nie wierze do puki nie zobacze.. 173KM w osce i w budzie B2 i moze z pojemnosci 1.8 ?? i bez Turbo ?? Niebatyczne koszty nawet jak dla Germanców..
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Na zdjęciu z mega-alusami wygląda karykaturalnie i jazda też lekko bez senu...mam nadzieje że to nie fotokombinacja...to by była żenada.
173 kucyki z 1.8 i ani jednej foty silnika,ani słowa o tuningu silnika...toż tam musi być turbo konkret na sporym ciśnieniu bo jako wolnossak prędzej korbowody by wypluł niż 173 szkapy
Proponuje uwiarygodnić nieco fotami i informacją techniczną bo będą ludzie łacha darli że hej
Samochód mi się podoba bo lubie ten model.
173 kucyki z 1.8 i ani jednej foty silnika,ani słowa o tuningu silnika...toż tam musi być turbo konkret na sporym ciśnieniu bo jako wolnossak prędzej korbowody by wypluł niż 173 szkapy
Proponuje uwiarygodnić nieco fotami i informacją techniczną bo będą ludzie łacha darli że hej
Samochód mi się podoba bo lubie ten model.
aha bardzo ale to bardzo chcialbym zobaczyc te 6.3s do 100km/h zrobione Oskowa B2,
przykladowo.. Audi S4/C4 4.2 V8 quattro lapie 100km/h w 6.2sec...
Aha dalej ciagnąc temat... mówisz że masz Xenony w lampach stand. na H4, chyba to sa ZENONY z Alledrogo
Masz plany... noooo to dobrze, ja mam plan wygrac w TOTKA i zakupic sobie S1...
Ale to sa jedynie marzenia
Koniec bajek... :evil: :evil: :evil:
przykladowo.. Audi S4/C4 4.2 V8 quattro lapie 100km/h w 6.2sec...
Aha dalej ciagnąc temat... mówisz że masz Xenony w lampach stand. na H4, chyba to sa ZENONY z Alledrogo
Masz plany... noooo to dobrze, ja mam plan wygrac w TOTKA i zakupic sobie S1...
Ale to sa jedynie marzenia
Koniec bajek... :evil: :evil: :evil: