Audi 80 B3 1,8 by IMILO nowe zdjecia str. 5
Audi 80 B3 1,8 by IMILO nowe zdjecia str. 5
Narazie mam tylko takie zdjecia zaraz po zakupie juz niedlugo dolacze fotki z prac a na koniec gotowa audi bo jak na dzien dzisiejszy nie ma sie czym chwalic ale palny sa i teraz czas je realizowac na poczatek na przod trafi zderzak z b3 coupe nastempnie grill bez znaczka myslalem o masce z b4 ale szybko stwierdzilem ze nie warte to jest zachodu Auto bede robil w starym stylu
na tyl trafia czerwone lampy takie jak w b4 usune ten szpetny hak pozniej wymiana tylnej klapy bez lotki bo niechce mi sie bawic w jakies spawania itd. jesli chodzi o tyl to jeszcze dojdzie jakis sportowy wydech no i nie bedzie tych ciemnych szyb
a juz na sam koniec trafi gwintowane zawieszenie w ostatecznosci jakies sportowe bo z tego co widze ciezko dorwac gwint do b3 no i kultowe juz felgi BBS RS 16'' tylko teraz potrzeba mi czasu i co sie z tym wiaze troche waluty mysle tez nad zmiana barwy ale co do koloru to naraize sie wacham.
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2008, 18:57 przez imilo, łącznie zmieniany 3 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zserty pisze:A co może być lepszego od Audi 80 B3?Labiel pisze:Kurcze to niezłe plany kolega ma i bardzo kosztowne. Nie lepiej odrazu było kupić coś lepszego :?:
Audi naszego kolegi HOD ROD :lol:
A to bedzie troche kosztowalo ale nie zrobie wszystkiego na raz troche czasu podejrzewam zajmie mi zanim moje autko bedzie wygladalo tak jak planuje najgorzej bedzie znalesc BBS-y no i gwint bo juz sie rozgladam i naraize nic
Na pierwszy ogien idzie zderzak no i tyl bo ta lotka wogule mi sie nie podoboba no i ten hak a jak juz bedzie zawieszenie i felgi to reszta juz bedzie pikus
Teraz dobrze by bylo zeby zima byla dluga to prace beda szly a na wiosne juz po modernizacjach wyjedzie na drogi
Chyba tylko Audi 90 quattro 7A, czarna na wypasie.
[ Dodano: 2007-10-04, 20:25 ]
http://moto.allegro.pl/item249030329__c ... 4x100.html
takie felgi idealne by byly nie uwazacie tylko ta cenna sroga ale audi by wygladalo na tej feldze