Audi 80 B3 (1989r) by tomiko9-odwiedziny przed update-str 10
No to tak :
Masz bardzo ładne autko, o ile ten chrom na atrapie nie zawsze mi się podoba to u Ciebie wygląda bardzo fajnie, koła wyglądają wizualnie na większe, przez to że nie mają rantu, silnik taki jak u mnie, czyli nawet daje rade, ale nie wiem ile jeszcze pali . Ja bym widział tu jeszcze spoiler na klapę ale ten mały Kamei.
Ogólnie autko na plus, dbaj o nie bo 80ka to auto nie do zajechania <ok>
Masz bardzo ładne autko, o ile ten chrom na atrapie nie zawsze mi się podoba to u Ciebie wygląda bardzo fajnie, koła wyglądają wizualnie na większe, przez to że nie mają rantu, silnik taki jak u mnie, czyli nawet daje rade, ale nie wiem ile jeszcze pali . Ja bym widział tu jeszcze spoiler na klapę ale ten mały Kamei.
Ogólnie autko na plus, dbaj o nie bo 80ka to auto nie do zajechania <ok>
Dzieki Kolego GerB3!
-silnik nie nażekam,bo przez już 4 latka mojego jej użytkowania ani razu sumprajsa mi nie zrobił osiągi zadowalające,wersja sport 95 klaczy
-ile pali?,tyle samo co piszę w opisie (na 1 str.)
-wg.mnie to do mojego srebrnego metalika akurat ta chromowość pasuje
-koła,tj.te 14'' mi odpowiadają,bo na 15''zawieszenie (końc.dr.kier.,drążki stab.,gumy na wachaczach,gałki) szybciej padają
POZDRO!!!
-silnik nie nażekam,bo przez już 4 latka mojego jej użytkowania ani razu sumprajsa mi nie zrobił osiągi zadowalające,wersja sport 95 klaczy
-ile pali?,tyle samo co piszę w opisie (na 1 str.)
-wg.mnie to do mojego srebrnego metalika akurat ta chromowość pasuje
-koła,tj.te 14'' mi odpowiadają,bo na 15''zawieszenie (końc.dr.kier.,drążki stab.,gumy na wachaczach,gałki) szybciej padają
POZDRO!!!
-
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Ogólnie wszystko pięknie ładnie <ok> teraz co mi się osobiście nie podoba to jest tylko moje zdanie.Tylne lampy czarne natomiast co do środka absolutnie żadnych pokrowców i to coś co masz na kierownicy mieszek w najgorszym wypadku może zostać reszta jak najbardziej <ok> dodał bym większe felgi 15 najlepiej takie jak ja miałem z rantem fajnie pasują
Dzięki Jarek!
Tylnie klosze narazie zostają-jak zmienię to wszystkie na czerwone,pokrowce niebawem wylecą,mieszek jeszcze zostaje,a to (słusznie) coś na kierownicy też niebawem zostanie zmienione na coś ładniejszego
A co do alusków,to takie chciałem i kupiłem,bo na większych to już stare zawieszenie wiele bardziej by cierpiało
Pozdrawiam!
Tylnie klosze narazie zostają-jak zmienię to wszystkie na czerwone,pokrowce niebawem wylecą,mieszek jeszcze zostaje,a to (słusznie) coś na kierownicy też niebawem zostanie zmienione na coś ładniejszego
A co do alusków,to takie chciałem i kupiłem,bo na większych to już stare zawieszenie wiele bardziej by cierpiało
Pozdrawiam!