Audi 80 B3 91r. 1,8 Comfort Edition nowe foty str. 5
W niedawnym czasie udało się wyrezac klameczki podświetlane od wewnątrz na podstawie intrukcji Grzegorzbielsko https://audi80.pl/all-podswietlenie- ... t23911.htm oto fotki z prac fotki wieczorne nie dodaje bo nei odzwierciedlają prawdziwego efektu który jest zaje*** <ok> oczywiście wszystkie 4 klamki podświetlane 8-)
Udało mi sie dostać diody średnicy 8mm juz z przylutowanym rezystorem i przewodami troche je przyszlifowałem bo za dużo wystawało
Przeciaganie przewodów
Podłaczyłem siedo nawiewu ale mam sterowane oświetlenie pokrętłem siły nawiewu jak włącze nawiwew świeca jak wezmę na 0 to nie świecą a że nawiew praktycznie zawsze uruchomiony to mi pasuje a wyłączenie w razie jakby coś było nie tak lub podczas podróży by mi przeszkadzały oczywiście jest regulacja jasności 8-)
Pzrewody troszke za grube ale nie miałem cieńszych <lol>
Dziekuje dobranoc wyszło zaje*** polecam to rezanko
Udało mi sie dostać diody średnicy 8mm juz z przylutowanym rezystorem i przewodami troche je przyszlifowałem bo za dużo wystawało
Przeciaganie przewodów
Podłaczyłem siedo nawiewu ale mam sterowane oświetlenie pokrętłem siły nawiewu jak włącze nawiwew świeca jak wezmę na 0 to nie świecą a że nawiew praktycznie zawsze uruchomiony to mi pasuje a wyłączenie w razie jakby coś było nie tak lub podczas podróży by mi przeszkadzały oczywiście jest regulacja jasności 8-)
Pzrewody troszke za grube ale nie miałem cieńszych <lol>
Dziekuje dobranoc wyszło zaje*** polecam to rezanko
A oto co kryło sie w bagażniku pod butlą LPG... butla sama próbowała wyjść niestety spawanie było wykluczone przez zbiornik paliwa i osłabienie blachy spawaniem dlatego nowy element zamontowałem na nity a wszystko zabezpieczyłem gruba warstwą lepiku do dachów mozę i prymitywne rozwiązanie ale nie widac duzej różnicy miezy ori zabezpieczeniem i jest bardzo trwałe :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 17:45 przez Dżejkob, łącznie zmieniany 1 raz.
No niestety poprzedni właściciel nie dbał o bagażnik w miejscu gdzie stała butla LPG zebraął sie woda która nie miała ujścia i naciagnełą takze wykąłdizna i zaczeła sie korozja... ruda weszła z buta od dołu nie było widać pocżatkowo rdzy póki kawałek blachy nie odpadł korozja rozpoczeła sie od wewnątrz bagażnika i dodam że tył nie był bity wszystko ori