ładna....ładna, ....wczoraj miałem możliwość zobaczenia jej na żywo po Media.... :mrgreen: poprostu piękna..... i ta czapeczka na półeczce z tyłu..wypasik :mrgreen:
MIODEK pisze:ładna....ładna, ....wczoraj miałem możliwość zobaczenia jej na żywo po Media.... :mrgreen: poprostu piękna..... i ta czapeczka na półeczce z tyłu..wypasik :mrgreen:
Małe uaktualnienie, alu jakie są takie są generalnie mi się osobiście podobają kupiłem je naprawdę okazyjnie, na ten sezon będą Większych zmian nie planuję, jakaś końcówka w niedługim czasie zawita jeszcze nie wiem czy 2xokrągła czy owalna podgięta :roll: zastanawiałem się nad dokładką przedniego zderzaka ale się zobaczy bo mogą być problemy z wiechaniem do garażu może jak będę miał urlop to delikatnie przyciemnie szyby ale cały czas się nad tym zastanawiam :roll: no i zderzaki muszę odmalować bo jak widać są odpryski. I było by chyba na tyle, niedługo zawitają czerwone kierunki na tył. Może jeszcze ciemne kierunki na przód i przyciemnienie lamp ale to też do przemyślenia, jak narazie nie mam czasu na zabawy także z czasem się coś pokmini. Jak macie jakieś ciekawe propozycje to chętnie rozważe Pozdrawiam
Oto foto:
no teraz to podoba mi sie audiczka zmiń z tyłu kierunki na czerwone jak juz z przodu masz białe bo naprawde ładnie to wygląda no i szybki wydech i na tym bym zakończył felunek tez niczego sobie 8-)
spoko spoko M@arcus!!! niunia jak ta lala
zapodaj czerwone kierunki z tylu, jakis fajny wydech no i ten zderzaczek
ciemne szybki bym zostawil na przyszlosc. ale tylko lekko ciemne.
Dzieki za komentarze, co do gleby to niestety ale odpada, na codzienne robione 100km przezemnie nie miało by to sensu, tymbardziej że kawałek ścieżki którą pokonuje ma wiele do życzenia :roll: Pozdrawiam