[ b3 ]Audi 80 b3 by M@rcus-Sprzedana
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Super Fura. ładny przodek <mikolaj> . B3 są super:) M@rcus jaką masz ramke z przodu pod rejestracją? Bo u mnie jest chyba takie orginal i rejestracja troszke niżej leży ale tak jak masz też jest ok. pozdrawiam i gratuluje super niuni z super silnikiem. Diesel rządzi. Jakie spalanie min można mieć na takim silniku?
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mam standardową podkładkę nad zderzak z podciętym kotem aby pasował a na to dodatkowo ramkę Klubową niestety przykręcone wkrętami dla zabezpieczenia przed ....spiczi pisze:Super Fura. ładny przodek <mikolaj> . B3 są super:) M@rcus jaką masz ramke z przodu pod rejestracją? Bo u mnie jest chyba takie orginal i rejestracja troszke niżej leży ale tak jak masz też jest ok. pozdrawiam i gratuluje super niuni z super silnikiem. Diesel rządzi. Jakie spalanie min można mieć na takim silniku?
Dzięki wszystkim za komentarze. jesteście Wielcy <ok>
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzisiaj audiolka mnie trochę obskubała z kaski, do wymiany poszły poduchy amora z odbojami bo popękały, dodatkowo łożyska kół, także za części wyłożyłem 270zł+200zł robocizna, miało być 150 ale dodatkowo jeszcze mi oczyścił tarcze, jak myślicie dużo czy nie dużo za robote? Teraz przynajmniej nie huczy i nie stuka na dołkach <ok>