Audi 80 B3 Quattro 8V AAD
-
- Forum Audi 80
Audi 80 B3 Quattro 8V AAD
Witam, tak jak obiecałem w innym temacie, przedstawiam Wam Audi 80 mojego taty. Jest to rocznik 1991, silnik AAD, oczywiście Quattro. Z wyposażenia: halogeny, spryskiwacze reflektorów, szyberdach elektryczny, tempomat, termometr zewnętrzny, lampki do czytania, jakbym coś zapomniał to powinno być widać na foto życzę miłego oglądania
-
- Forum Audi 80
tak dokładnie, kierownica nie jest z tego auta, z tego co mi się kojarzy to na liczniku jest kolo 260000. Przywieźliśmy ją z Niemiec z uszkodzonym silnikiem, teraz jest inny, ale w bdb stanie, jak sami widzicie ciężko określić przebieg natomiast mechanicznie jest tak samo super, jak wygląda. Aha zegary dodatkowe z B4, bo akurat takie mieliśmy pod ręką- wydaje mi się, że aż tak bardzo nie razi
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Auto spoko, jedynie kolor mi się nie podoba. Zegary dodatkowe z B4 jaknajbardziej na plus, są dużo ładniejsze i dobrze pasują do wnętrza B3ki tak więc nie przejmuj się ewentualnym gadaniem co niektórych osób <ok>
No i przydałoby się zapodać panel sterowania nawiewami i pokrętła ori od B3, bo te średnio wyglądają.
No i przydałoby się zapodać panel sterowania nawiewami i pokrętła ori od B3, bo te średnio wyglądają.