ogólnie co do maski miał być sitckers pomału robiony lecz staneło co do dużej gleby może będzie AR bądź gwint kiedy nie wiem jak kiedyś w zimę będzie czas biorę się za wykończenie bagaja bo wzmacniacze są butla nowa jest więc pora to zabudować ogólnie ostatnim czasy można powiedzieć wszystko staneło i się zatrzymało co do przodu od 90siątki to właśnie o tym myślałem może kiedyś to zrealizuje jak będzie dużo niżej co do dekli jutro ci pomierzę lecz wymiary nie będą w 100% prawdziwe bo dekle były lekko staczane po malowaniu nie chciały wejść w rant stąd zabieg jutro napisze ci na pw
aktualnie w aucie została wymieniona butla gazowa ogarnięte lecz nie do końca węże wodne na przyszły sezon wpadną nowe tarcze przydały by się nowe opony 185/45 a te z przodu 195/45 wsadzić na tył ale to już jest wszystko uzależnione od wysokości auta od ziemi jak narazie jest wysoko niema co kryć c do reszty to dziękuje za opinie czasem żałuje że sie nią zająłem i wtopiłem kase zamiast oddać ją na złom jak ojciec planował ale szybko to mija choć jest zmęczonym autkiem pomału będe cś tam robił a może kiedyś będzie ładna