Audi 80 b4 91r. 100 % Oryginał
Audi 80 b4 91r. 100 % Oryginał
Moje słoneczko to 09.91 czyli pierwszy wypust b4
Ostatnio zmieniony 29 sty 2010, 12:51 przez johny1973, łącznie zmieniany 6 razy.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Za felgami się rozglądam, ale szukam takich z zapasu bo ładne i nie po uszkadzane. Na wszystkim nam znanym portalu aukcyjnym można znaleść w cenie od 150-200zł za szt.
Gornik napisał "dbaj tak dalej bo mało TDI w takim oryginalnym stanie nam pozostało." i dbam choć trochę to kosztuje. Olej zalewam taki jak Helmut zalewał czyli total quartz 5w40 wymieniany co 10 tyś z kompletem filtrów mann, albo knecht. Ostatnio na jesieni wymieniłem sworznie na wahaczach i sankach na porządne lemforder, boge i mój mechanik był w szoku jak zobaczył że ma jeszcze oryginalne gumy z numerami fabrycznymi, znaczkiem audi i rokiem produkcji. Tak więc taki stan autka aż się prosi żeby byle czego nie zakładać. Może za pięć lat warto było by założyć żółte tablice :roll:
Dodaje fotkę żeby nie było że zmyślam
Gornik napisał "dbaj tak dalej bo mało TDI w takim oryginalnym stanie nam pozostało." i dbam choć trochę to kosztuje. Olej zalewam taki jak Helmut zalewał czyli total quartz 5w40 wymieniany co 10 tyś z kompletem filtrów mann, albo knecht. Ostatnio na jesieni wymieniłem sworznie na wahaczach i sankach na porządne lemforder, boge i mój mechanik był w szoku jak zobaczył że ma jeszcze oryginalne gumy z numerami fabrycznymi, znaczkiem audi i rokiem produkcji. Tak więc taki stan autka aż się prosi żeby byle czego nie zakładać. Może za pięć lat warto było by założyć żółte tablice :roll:
Dodaje fotkę żeby nie było że zmyślam
Powiem ci Bastek że było by ciężkim grzechem modyfikować ją albo coś zmieniać tym bardziej że znalezienie jej zajęło mi prawie trzy miesiące szukania, dzwonienia, wyjazdów po Polsce i nie tylko, ale się opłaciło. I jeśli miałbym ją kiedyś sprzedać to tylko klubowiczowi z naszego timu. Przynajmniej miałbym pewność że ktoś będzie o nią dbał.