Moje audi 2.0E ABK + LPG :oops:
Auto zakupione za pierwsze ciężko zarobione pieniądze posiadam od lutego i jak narazie w zupełności wystracza Postaram się utrzymać autko w jak najlepszym stanie, a w przyszłym roku zamiana na coś mocniejszego może 2.8 Q <urodziny>
Wyposażenie: 4xele szyby wyłącznik ABS elektrycznie sterowanie lusterek podgrzewane lusterka hak procon ten
Zostało zrobione: silen block wahacza x4 Poduszka belki pod silnikiem x2 tuleje wózka x2 końcówka drążków x2 linka hamulca ręcznego x2 geometra i zbierzność
Car Audio: Radio Blaupunkt San Diego Mp27 przód seria (już nie długo) 2x Alpine dwu drożne na tylnią półkę tuba Blaupunkt GT Mt1200 Wzmacniacz Blaupunkt GTA 260
Plany: Alufelgi 15'' lub 16" ringi od DIDO i zmiana podświetlenia na czerwono kierownica coupe/cabrio gleba 40mm :?: poprawki lakiernicze
Na początek zacznij od spraw mechanicznych, powymieniaj to co jest do wymiany po kupnie auta, rozrząd, płyny itd.
Potem wygląd zewnęrzny. Zacznij od alu.
Kupił bym chętnie jakieś używane od 15'' do 17''(najlepiej z oponkami:)) Pochwalcie się ile daliście za swoje żebym miał to tak zobrazowane. mam jakieś 600zł narazie na modyfikacje. (rozrząd i olej był wymieniany nie dawno. Kupiłem od sprawdzonego źródła za 5tysiecy od rodziców widać w tle żółtego forda mamy Audi dla niej za duże było
Witam, mam pytanko. Czy ta kierownica będzie pasować do mojej B4? Sprzedawca pisze że sprzedaje ją bez poduszki, ale w komplecie z zaslepką taką jak jest na zdjęciu?(Dopiero rozpoczynam przygode z modyfikacjami i ogólnie z własnym samochodem więc kto pyta nie błądzi czy jakoś tak Pozdrawiam
No z felgami już jestem po słowie:) Teraz tylko jakieś koszulki na przednie fotle bo się sypie mi lewy fotel z lewej strony. Rozdarcie na jakies 10cm i siano jakieś leci...
Mończyk, problemy z fotelami kierowcy, to takie problemy firmowe. Występują w każdym albo w prawie każdym A80 <ok> Koszulek nie kupuj. Lepiej jakieś pokrowce dedykowane do danego samochodu Pełnią szczęścia byłoby obicie tapicerki na nowo ale to już większy koszt
W planach:
-Centralny zamek z pilota
-Jakieś alufelgi(chętnie kupie jakieś za rozsądne pieniądze):)
-Wymiana fotela kierowcy (pruje się lekko i lecą jakieś trociny) Myślałem też nad pokorwcami.
-welurowe dywaniki(teraz mam gumowe)
To by było wszystko. Czekam na opinie i porady na jakieś ciekawe modyfikacje w rozsądnych granicach finansowych:)
jak to ma sprawić z niej sucz .. to ja się chyba się chyba nie znam :mrgreen: