[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/365 ... cd1c4.html
Jak narazie to

Żałuję,że nie robiłem zdjęć prowadnic,ale nie bylo zadnego kombinowania. Wyjalem fotel kierowcy,posciagalem z dołu wszystkie zawleczki,starannie odpiąłem materiłl i wyjąłem praktycznie cały mechanizm prowadnic,a co za tym idzie musiałem oddzielić oparcie od siedzenia;). To samo zrobiłem z fotelem od s4 c4 . Nastepnie w fotel s4 wstawiłem sanki od mojego i złożyłem wszytko tak samo jak uprzednio rozbierałem. Problem był z fotelem pasażera,ale to juz może jutro dokńczę.UFOtm pisze:wrzuć foto jak pokombinowane są szyny tych foteli od c4 ze wchodzą...czemu lampy z 90tki a nie zespolaki od v6 ?, poza tym spoko, ładnie wygląda...
Hmmmm..bo taką miałem zajawkę,) lepiej bawić się w drobne przeróbki,niż szpachlować i oszpecać auto progami,lotkami,czy bodykit'ami z chin . Jednemu się podoba drugiemu nie,a ma sie podobać mi;)Roman_S pisze:Fajna koncepcja , audica rzekłbym "arystokratyczna" tylko czemu halogeny na czarno?
Noooo fakt trzeba się za niego wziąść;)DEDHI pisze:siemanko :mrgreen: ...telefon jest do dzwonienia a nie robienia fotek na forum... wstydź siępopraw się nigdy nie go nie rób :evil:
<ok>
No być może i wujka;) stan "perła";)chojnass pisze:Cześć, ładne, to było Audi mojego wujka, oj zrobiło się tym sporo kilosów.