Audi 80 B4 Avant [1.9 TDi] game over :(
Leszek gleba jest w planie -40mm tylko jest pytanko czy nie bedzie mi niz ocierac na tym profilu 50 ??
dzieki chlopaki ze wam sie podoba
a co do opon to mialy byc 215/40 lub 45 ale jak podjechalem do wulkana to byl szok ze przywiozlem 9j ze taka opona ma byc na niej <ok> nie zgodzil sie zalozyc <osohozi> a nie mialem czasu szukac innego :-x ale w sumie moze dobrze ze jest taka oponka fajnie sie smiga :mrgreen: tylko mam wrazenie ze przod mi ociera jest to mozliwe ?? bo z tego co wiem nie ktorzy na forum tez maja 225 i nic im nie ociera 8-)
dzieki chlopaki ze wam sie podoba
a co do opon to mialy byc 215/40 lub 45 ale jak podjechalem do wulkana to byl szok ze przywiozlem 9j ze taka opona ma byc na niej <ok> nie zgodzil sie zalozyc <osohozi> a nie mialem czasu szukac innego :-x ale w sumie moze dobrze ze jest taka oponka fajnie sie smiga :mrgreen: tylko mam wrazenie ze przod mi ociera jest to mozliwe ?? bo z tego co wiem nie ktorzy na forum tez maja 225 i nic im nie ociera 8-)
Bardzo fajny avant i koło bardzo pasuje ale efekt szerokości niestety ginie na tych oponach,
To czekamy na glebe
pozdro
zawsze tak gadaja, że się nie da, że za wąska opona itd :evil: ale jak będziesz twardy to zrobią jak chcesz <ok>no name pisze:jak podjechalem do wulkana to byl szok ze przywiozlem 9j ze taka opona ma byc na niej <ok> nie zgodzil sie zalozyc <osohozi>
To czekamy na glebe
pozdro
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Bardzo dobrze, że dieselek <ok> Koło bardzo ładne ale ja bym tu widział oponkę 205 wtedy szeroka fela by się prezentowała bardzo ładnie Dwururkę śmiało wypolerujesz... O wiele mniej roboty niż zakładac nową... Ogólnie autko śliczne :!: A w zęści do modów to widzę, że w REALu będziesz się zaopatrywał <rotfl2>
dzieki chlopaki za slowa otuchy motywuja mnie do dalszego rezania avancika :mrgreen: profil oponki jest jaki jest pewnie za jakis czas przyjdzie co innego :mrgreen: maza mi sie jakies prosiaki :mrgreen: ale zobaczymy co czas pokaze teraz musze troche zadbac o moja niunie :mrgreen: rezania ciag dalszy nastapi :mrgreen:
Dawno nic nie napiasalem to z powodu ze nic nie bylo jeszcze w planach ale teraz moge co nie co zdradzic
mam nadzieje ze na to wszystko straczy $$$
a to spis rzeczy ktore beda zrobione jak na razie :
1. zakup stanika na maskę [bra]
2. sport zawieszenie -40mm lub -60mm
3. renowacja felg [ bedzie tak srodek na czarno + rant w polerce + polerowane kolce]
4. wymiana opon na 225/40/r16 ale to chyba poczeka jeszcze jakis czas <ok>
5. polerowanie tylnich kranow :mrgreen:
6. pomalowanie zaciskow od tarcz na czerwono
no i chodzi mi po glowie kilka pomyslow ale to zobacze jak jak to bedzie z funduszem :mrgreen:
a tak pozatym to przyszly nowe dekielki do felg bo te czarne to mi jakos nie pasowaly musze porobic jakies fotki ale jakos brak czasu
ale mysle ze na urlopie zrobie porzadne sesje zdjeciowa <ok>
i wypiore porzadnie cala tapicerkie :lol:
mam nadzieje ze na to wszystko straczy $$$
a to spis rzeczy ktore beda zrobione jak na razie :
1. zakup stanika na maskę [bra]
2. sport zawieszenie -40mm lub -60mm
3. renowacja felg [ bedzie tak srodek na czarno + rant w polerce + polerowane kolce]
4. wymiana opon na 225/40/r16 ale to chyba poczeka jeszcze jakis czas <ok>
5. polerowanie tylnich kranow :mrgreen:
6. pomalowanie zaciskow od tarcz na czerwono
no i chodzi mi po glowie kilka pomyslow ale to zobacze jak jak to bedzie z funduszem :mrgreen:
a tak pozatym to przyszly nowe dekielki do felg bo te czarne to mi jakos nie pasowaly musze porobic jakies fotki ale jakos brak czasu
ale mysle ze na urlopie zrobie porzadne sesje zdjeciowa <ok>
i wypiore porzadnie cala tapicerkie :lol:
- przemko1982
- Audi 80 Klub