Audi 80 B4 Avant TDI by Bartek >klekocix<
Audi 80 B4 Avant TDI by Bartek >klekocix<
Oto moje auto, od niedawna moje, marzenie z dzieciństwa
Audi 80 B4 Avant TDI
kolor: ciemnozielony
nadwozie: kombi
silnik: TDI 1Z
rok produkcji: 1994
wyposażenie:
- el. lusterka
- klimatyzacja
- el. szyberdach
- welurowa tapicerka
- tempomat
- halogeny
- szyby na korbki
Plany:
- wtryski od AFN + program
- dodatkowy komplet zegarów (w oryginalne miejsce lub na słupku)
- dołożenie el. szyb x4
Na szybko kilka fotek
[/u]
Audi 80 B4 Avant TDI
kolor: ciemnozielony
nadwozie: kombi
silnik: TDI 1Z
rok produkcji: 1994
wyposażenie:
- el. lusterka
- klimatyzacja
- el. szyberdach
- welurowa tapicerka
- tempomat
- halogeny
- szyby na korbki
Plany:
- wtryski od AFN + program
- dodatkowy komplet zegarów (w oryginalne miejsce lub na słupku)
- dołożenie el. szyb x4
Na szybko kilka fotek
[/u]
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2010, 10:53 przez klekocix, łącznie zmieniany 1 raz.
Więcej fotek tutaj: http://www.<a href="http://www.audi80.pl">Zakaz reklamowania. Punkt 24 regulaminu.</a>.pl/Samochody/Audi/80_90/98300lukas730 pisze:ładnie sie prezentuje wyszykowana aż miło , zapodaj fotki wnętrza.
Hmm chciałem dodać link do Polskiej Jazdy ale wyskakuje informacja, że "zakaz reklamowania"... Wiem, że jestem tu nowy, ale co ja reklamuję?
"Deskę" mam tylko na tym panelu klimy. Być może kiedyś był bity, ale jeśli tak, to baaardzo dawno i nawet jeśli to jest dobrze poskładanyDYZIO pisze:Drewna to ty nie masz ktoś tylko założył na panelu od nawiewów. Albo miałeś kiedyś deskę z 2 poduchami był bity i taniej było założyć zwykła deskę niż dokupić poduchę pasażera. A na boczkach masz drewno czy nie
Ładne autko w fajnym kolorze i do tego z zetorkiem pod maską więc będzie oszczędne Życze bezproblemowej ekspluatacji Nie wiem napewno, ale chyba widziałem tego avanta niedawno na allegro.
może poprostu poprzedni właściciel chciał mieć drewno i sobie założył na pamel nawielu, a to najprostrze rozwiązanieklekocix pisze:"Deskę" mam tylko na tym panelu klimy. Być może kiedyś był bity