Audi 80 b4 Competition po modach silnika ... by kaczok
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam kaczok Właśnie przejrzałem cały Twój temat i jestem pełen podziwu. Bardzo ładna Compi! Gratuluję. Szerokości i przyczepności. Napisz czy wymieniłeś skrzynię już.
A teraz moje małe pytanko. Też szykuję się do wymiany mechanicznego wtrysku (co prawda KE-Jetrocnica, więc trudniej niż u Ciebie), i miałbym pytanko. Wszystko robili Ci chłopacy z quattroservice? Bo ja niestety nie mam tyle kasy, żeby oddać komuś do zrobienia i muszę sam coś grzebać. Ja mam o tyle "gorzej", że mam 5 garków, ale jak doczytałem też miałeś dorabianą listwę wtrysków? Pozdrawiam i proszę o jakieś info <ok>
A teraz moje małe pytanko. Też szykuję się do wymiany mechanicznego wtrysku (co prawda KE-Jetrocnica, więc trudniej niż u Ciebie), i miałbym pytanko. Wszystko robili Ci chłopacy z quattroservice? Bo ja niestety nie mam tyle kasy, żeby oddać komuś do zrobienia i muszę sam coś grzebać. Ja mam o tyle "gorzej", że mam 5 garków, ale jak doczytałem też miałeś dorabianą listwę wtrysków? Pozdrawiam i proszę o jakieś info <ok>
a jakim kompem chcesz to ogarnac ?Small3r pisze:Witam kaczok Właśnie przejrzałem cały Twój temat i jestem pełen podziwu. Bardzo ładna Compi! Gratuluję. Szerokości i przyczepności. Napisz czy wymieniłeś skrzynię już.
Sorry Kaczok za OT
commodore 64C :mrgreen:emcior pisze:a jakim kompem chcesz to ogarnac ?Small3r pisze:Witam kaczok Właśnie przejrzałem cały Twój temat i jestem pełen podziwu. Bardzo ładna Compi! Gratuluję. Szerokości i przyczepności. Napisz czy wymieniłeś skrzynię już.
Sorry Kaczok za OT
Compi miało małą reanimacje serducha
Powód spalanie na poziomie 20litrów i nie wiadomo ile jeszcze oleju brak mocy
Zrobiona głowica pierścienie panewki na tłokach rozrząd i coś tam pewnie jeszcze ......
Wrażenia po przejechaniu 400km czyli jeszcze na docieraniu jest lepiej jadąc tylko na PB spalanie okolo 8litrów
W dalszych planach mapa kompa i jak bedzie kasa rozwiercenie głowicy
nie nie bede zmieniał silnika
Powód spalanie na poziomie 20litrów i nie wiadomo ile jeszcze oleju brak mocy
Zrobiona głowica pierścienie panewki na tłokach rozrząd i coś tam pewnie jeszcze ......
Wrażenia po przejechaniu 400km czyli jeszcze na docieraniu jest lepiej jadąc tylko na PB spalanie okolo 8litrów
W dalszych planach mapa kompa i jak bedzie kasa rozwiercenie głowicy
nie nie bede zmieniał silnika